خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تماس‌های دیپلماتیک آمریکا با طالبان/ مقامات افغانستانی عازم دوحه می‌شوند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 26 مرداد 1400 - 07:24
وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد مقاماتی از واشنگتن با نمایندگان طالبان در دوحه در ارتباط هستند.
افغانستان،طالبان،رييس،جمهور،اعلام،كشور،اشرف

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری رویترز، ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در نشست خبری روزانه خود گفت: دیپلماسی آمریکا از حمایت از مذاکرات صلح به سمت ممانعت از بروز خشونت و درگیری در افغانستان پس از خروج اشرف غنی، رییس جمهور این کشور تغییر کرده است.
وی از رایزنی و مذاکره میان مقامات آمریکایی و گروه طالبان خبر داد و گفت: ما با طالبان در دوحه در حال رایزنی درباره مسائل مختلف افغانستان هستیم.
از سوی دیگر شبکه خبری الجزیره گزارش داد گلبدین حکمتیار، رهبر حزب اسلامی افغانستان اعلام کرد برای دیدار با سران طالبان همراه به حامد کرزای، رییس جمهور پیشین افغانستان و عبدالله عبدالله، رییس شورای عالی مصالحه ملی امروز عازم دوحه می‌شود.
روز گذشته نیرو‌های طالبان رسماً تصرف بر کل افغانستان را اعلام کردند.
در پی آن اشرف غنی، رییس جمهور افغانستان با هواپیما به سوی تاجیکستان گریخت و پس از آن در پیامی اعلام کرد برای جلوگیری از خونریزی در این کشور دست به این اقدام زده است.
گروه‌های داخلی در افغانستان در نظر دارند ضمن گفتگو با سران طالبان در مورد نحوه تشکیل دولت انتقالی در این کشور به توافق نظر برسند.
انتهای پیام/