خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعداد قربانیان سیل در ترکیه به ۷۰ نفر رسید

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 25 مرداد 1400 - 16:06
بنابر اعلام مرکز مقابله با حوادث و بلایای طبیعی ترکیه شمار قربانیان ناشی از سیل در شمال این کشور به ۷۰ نفر رسیده است.
سيل،تركيه،مناطق،نفر،ادامه،آسا

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، مرکز مقابله با حوادث و بلایای طبیعی ترکیه (آفاد) اعلام کرد در استان کاستامونو تاکنون ۶۰نفر، در سینوپ ۹ و در بارتین نیز یک نفر قربانی سیل شده اند.
آمار غیر رسمی حاکیست که تلفات این سیل بی سابقه حداقل ده برابر ارقام رسمی است.
تلاش نیرو‌های امدادی برای یافتن ۷۷ نفر که در جریان این سیل ویرانگر ناپدید شده اند از زمین و هوا ادامه دارد.
همزمان کار پاکسازی و لایروبی در مناطق سیل زده ادامه دارد.
در اثر بارش سیل آسا، طغیان رودها، رانش کوه و زمین در استان‌های شمالی ترکیه واقع در کناره غربی دریای سیاه، برخی از استان‌های این منطقه از جمله کاستامونو، سینوپ و بارتین متحمل خسارات سنگینی شده اند بطوریکه دولت این مناطق را بعنوان مناطق فاجعه زده اعلام کرده است.
سازمان هواشناسی ترکیه هشدار داده است بارش‌های سیل آسا و وقوع سیل تا سه شنبه هفته جاری از حاشیه غربی دریای سیاه بسوی شرق با شدت ادامه خواهد یافت.
انتهای پیام/