آخرین وضعیت زیان و سوددهی شرکتهای شستا
معاون شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی با اشاره به زیاندهی ۴۰ شرکت شستا گفت که تا پایان سال گذشته این تعداد به ۸ شرکت کاهش یافته و بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته تلاش می شود تا پایان سال ۱۴۰۰ دیگر شرکت زیان دهی باقی نماند.

معاون شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی با اشاره به زیاندهی ۴۰ شرکت شستا گفت که تا پایان سال گذشته این تعداد به ۸ شرکت کاهش یافته و بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته تلاش می شود تا پایان سال ۱۴۰۰ دیگر شرکت زیان دهی باقی نماند.
به گزارش ایسنا، مهدی نوراحمدی در دومین هماندیشی ملی پیادهسازی راهکارهای مقابله با فقر، با اشاره به ورود خود در اوایل زمستان سال ۹۷ به شرکت سرمایهگذاری شستا گفت: برخی از روزها حجم نیروهای کاری که از شرکتها بیکار شده بودند و ماههای متوالی حقوق نگرفته بودند اعتراض داشتند و اعتراضشان هم به جا بود.
بعد از گذشت ۲.۵ سال، اکنون هیچکدام از شرکتهایی که زیرمجموعه شستا هستند معوقات حقوق و مشکلات اقتصادی به شکلی که بود، ندارند.
به گفته نوراحمدی، از مجموع شرکتهای زیاندهی که داشتیم، ۴۰ شرکت زیانده داشتیم که فقط ۸ مورد از آن شرکتها باقی مانده که در حال حاضر همین شرکتها معوقات حقوق ندارند و تا پایان امسال آنها نیز به سودآوری خواهند رسید.
معاون شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی با اشاره به شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی گفت: این شرکت در سال ۶۵ تاسیس شد، به جهت اینکه از محل سودآوری که دارد سازمان تامین اجتماعی بتواند حقوق بازنشستگان و مستمریبگیران را تامین کند.
تا سال ۹۷ و قبل از آن، متاسفانه میشنیدیم که شرکتها و صندوقهای بازنشستگی نمیتوانند حقوق افرادی که تحتپوششان است را پرداخت کنند.
وی با بیان اینکه در دو سال گذشته اتفاقات رخ داده، اتفاقاتی مبارک بود، گفت: این شرکت در سال ۷۹ به سهامی عام تبدیل شده و تاکنون دو افزایش سرمایه داشته است که یکی از آنها از ۴۱۰۰ میلیارد تومان در پایان سال ۹۸ به ۸۰۰۰ میلیاردتومان رسید و پایان سال ۹۹ نیز ۶ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان افزایش سرمایه داشت که به ۱۴ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان افزایش سرمایه رسانده که در حال حاضر توسط کارشناسان قوه قضاییه نیز بحث کارشناسی و ارزیابی مجدد داراییها و سرمایههای شستا انجام میشود که افزایش ۱۲۰۰ درصدی در سرمایه شستا خواهیم داشت که آن نیز انجام میشود.
نوراحمدی با بیان اینکه در سال ۹۹ این شرکت عرضه اولیه شد و در بورس عرضه شد که این بزرگترین عرضهای بود که تاکنون در بورس اتفاق افتاده است و بزرگترین گام در راستای شفافیت بنگاه عظیم اقتصادی در ایران و خاورمیانه بوده است، گفت: در ۹ حوزه کسب و کار در حال فعالیت هستیم.
وی با اشاره به اینکه ۱۶۶ شرکت مدیریتی داریم، یادآور شد: از این ۱۶۶ شرکت مدیریتی به لحاظ تعدادی ۹۱ مورد (۵۵ درصد) غیر بورسی و ۷۵ شرکت بورسی (۴۵ درصد) هستند.
همچنین ۸۹ شرکت غیرمدیریتی هستند از این تعداد ۵۷ مورد غیربورسی و ۳۲ شرکت بورسی هستند.
به لحاظ ارزش داراییها و سرمایهگذاریها، ۹۱ درصد ارزش داراییهای ما در بورس است.
نوراحمدی درخصوص اطلاعات مالی تلفیقی شستا نیز بیان کرد: سود خالص تلفیقی شستا در ۳۱ خرداد ۹۷، ۲۶۶۳ میلیارد تومان بوده که در ۳۱ خردادماه ۹۸ به ۱۰ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان رسید و در ۳۱ خرداد ۹۹ به ۲۳ هزار میلیاردتومان رسید که در سال گذشته ۱۱۲ درصد افزایش را نشان میدهد.
معاون شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی ادامه داد: ممکن است برخیها اینطور بگویند که به دلیل افزایش قیمتها و افزایش قیمت دلار، به این ارقام رسیدید؛ همانطور که کالاهای نهایی را تولید و به فروش رساندیم، به همان نسبت هزینههای تولید نیز افزایش پیدا کرده است، لذا اگر از سود صحبت میشود برآیند هزینه تولید و فروش، سود خالص است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: طی سه سال اخیر جمع سود خالص شستا معادل دو برابر کل سود ۱۸ سال قبل از آن بوده است.
نوراحمدی گفت: در ابتدای دوره ۴۰ شرکت زیانده داشتیم که در پایان سال ۹۹ به ۸ شرکت رسید، گزارش تعدادی از شرکتها نشان میدهد که به سود رسیدهاند و برنامه ما این است که تا پایان سال جاری هیچ کدام از شرکتهای ما زیانده نباشند.
انتهای پیام