خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یازدهمین دوره مسابقات ملی هوافضا در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می شود

فارس | دانش و فناوری | سه شنبه، 27 فروردین 1398 - 09:47
یازدهمین دوره مسابقات ملی هوافضا 12 الی 13 اردیبهشت ماه سال جاری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می شود و علاقه مندان تا 31 فرودین ماه فرصت دارند در این مسابقات ثبت نام کنند.<br/><br/>
مسابقات،هوافضا،برگزار،دوره،ملي،گلايدر،راكت

به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر ، یازدهمین دوره مسابقات ملی هوافضا برای بهبود معیار‌های داوری و بالا بردن سطح علمی مسابقات، با حضور لیگ‌های جدیدی در زمینه هوافضا برگزار می شود.
بر اساس این گزارش، این دوره از مسابقات ملی هوافضا در ۵ لیگ «شبیه ساز اویونیک»، «سرعت پهپادها»، «هاورکرافت»، «گلایدر» و «راکت آبی» برگزار می شود.
رقابت‌های لیگ «هاور کرافت» و «راکت آبی هوای فشرده» در بخش دانش آموزی ، «سرعت پهپادها» و «شبیه ساز اویونیک» بدون محدودیت سنی و مسابقات «گلایدر» در دو بخش دانش آموزی و آزاد برگزار خواهد شد.
مسابقات ملی هوافضا از سال ۱۳۸۶ تاکنون با هدف افزایش سطح اطلاعات دانشجویان و دانش‌آموزان و معرفی رشته هوافضا و جذب شرکت کنندگان این مسابقات به تحصیل در این رشته هر ساله به میزبانی دانشکده مهندسی هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌شود.
نتایج نهایی و معرفی تیم‌های برتر در مراسم اختتامیه که 15 اردیبهشت ماه برگزار می‌شود، اعلام خواهد شد.
علاقه مندان جهت شرکت در این دوره از مسابقات تا 31 فروردین ماه فرصت دارند به آدرس اینترنتی www.aerocomp.ir مراجعه کنند.
انتهای پیام/