خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درخواست گروه لیما از سازمان ملل برای اقدام در بحران ونزوئلا

ایسنا | بین‌الملل | سه شنبه، 27 فروردین 1398 - 09:34
گروه لیما از سازمان ملل درخواست کرد که برای جلوگیری از تشدید بحران انسانی ونزوئلا اقدام کند.
ونزوئلا،گروه،ليما،كانادا،سازمان،مادورو،لاتين

گروه لیما از سازمان ملل درخواست کرد که برای جلوگیری از تشدید بحران انسانی ونزوئلا اقدام کند.
به گزارش ایسنا، گروه لیما که متشکل از ۱۴ کشور است و بیشتر اعضای آن از کشورهای آمریکای لاتین هستند، از آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل، مجمع عمومی این سازمان و شورای امنیت درخواست کرد که "برای جلوگیری از نابودی بیشتر صلح و امنیت و تهیه کمک‌های بشردوستانه اضطراری به مهاجرانی که از ونزوئلا آمده‌اند، اقدام کند".
این اظهارات در حالی در نشست گروه لیما در سانتیاگو برگزار شد که کانادا تحریم‌های تازه‌ای را علیه ۴۱ عضو دولت نیکلاس مادورو، رییس جمهور ونزوئلا اعلام کرده است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، این تحریم‌ها شامل مسدود شدن دارایی‌ها و ممنوعیت تجارت آنان با کانادا است.
کانادا پیش از این نیز ۷۰ تن از مقامات عالی دولت ونزوئلا را تحریم کرده است.
بیشتر اعضای گروه لیما دور دوم ریاست جمهوری مادورو را که از دهم ژانویه سال جاری میلادی آغاز شد، به رسمیت نمی‌شناسند و معتقدند که در نتایج این انتخابات تقلب شده است.
این گروه همچنین در نشست خود خواستار خروج نیروهای اطلاعاتی و امنیتی خارجی از ونزوئلا شدند و بر مخالفت خود با استفاده از نیروی نظامی در این کشور آمریکای لاتین تاکید کردند.
انتهای پیام