خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگیری فروشنده واکسن های تقلبی کرونا در کرج

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 24 مرداد 1400 - 21:24
کرج - فرمانده انتظامی استان البرز از دستگیری فردی که اقدام به فروش واکسن های تقلبی کرونا می کرد خبر داد.
واكسن،تقلبي،متهم،امنيت،عمومي،كرونا،محمديان

به گزارش خبرنگار مهر سردار عباسعلی محمدیان اظهار کرد: در پی اعلام خبری از سوی پلیس امنیت عمومی فرماندهی تهران بزرگ مبنی بر فروش واکسن تقلبی کرونا توسط فردی در شهر کرج، بررسی موضوع در دستورکار امنیت عمومی استان البرز قرار گرفت.
وی افزود: مأموران پس از تکمیل تحقیقات، با انجام اقدامات اطلاعاتی مخفیگاه متهم را در منطقه شاهین ویلا کرج شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی در عملیاتی غافلگیرانه نامبرده را دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی استان البرز اظهار داشت: در بازرسی از مخفیگاه متهم تعداد زیادی شیشه خالی واکسن، بیش از یکصد عدد واکسن تقلبی کرونا و دستگاه مخصوص پلمب واکسن کشف شد..
وی با اشاره به اعتراف صریح متهم مبنی بر فروش واکسن تقلبی در فضای مجازی تصریح کرد: با دستور مقام قضائی نامبرده برای انجام تحقیقات تکمیلی به پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ منتقل شد.
سردار محمدیان در پایان به شهروندان توصیه کرد که فقط در مراکز اعلام شده از سوی وزارت بهداشت اقدام به تزریق واکسن کرده و به تبلیغات افراد سودجو در فضای مجازی توجه نکنند.