خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۰ فوتی و ۹۷۹ مورد جدید کرونا در سیستان و بلوچستان

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 24 مرداد 1400 - 13:54
رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: با افزوده شدن ۹۷۹ مورد جدید کرونا در سیستان و بلوچستان در ۲۴ ساعت گذشته، شمار مبتلایان این ویروس در استان به ۱۰۹ هزار و ۵۹ نفر رسید.
بلوچستان،كرونا،سيستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: با افزوده شدن ۹۷۹ مورد جدید کرونا در سیستان و بلوچستان در ۲۴ ساعت گذشته، شمار مبتلایان این ویروس در استان به ۱۰۹ هزار و ۵۹ نفر رسید.
به گزارش ایسنا دکتر سیدمحمد هاشمی‌شهری ۲۴ مردادماه اظهارکرد: همچنین با فوت ۱۰ مورد جدید در ۲۴ ساعت گذشته، شمار فوتی‌های کرونا در سیستان و بلوچستان به ۲ هزار و ۳۴۸ نفر رسید.
وی ادامه داد: ۶۵۹ بیمار حاد تنفسی و ۲۵۵ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان تحت درمان قرار دارند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: مردم در صورت امکان و نداشتن ضرورت در خانه بمانند و چنانچه از خانه بیرون می‌روند اصول بهداشتی و آداب تنفسی را به خوبی رعایت کنند.
انتهای پیام