خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عزاداری در فضاهای بسته و دسته روی هیئات در خیابان‌ها ممنوع است

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 24 مرداد 1400 - 13:13
قزوین-جانشین ستاد کرونای استان قزوین گفت: برای پیشگیری از تشدید بیماری کرونا عزاداری در فضاهای بسته و دسته روی هیئات در خیابان‌ها ممنوع است.
استان،حبيبي،قزوين،اضافه،ويروس،تعطيل،بيماران،تأمين،شرايط،هفته ...

به گزارش خبرنگار مهر منوچهر حبیبی در اظهار کرد: در شرایط کنونی هیچ خانواده‌ای نیست که از ویروس کرونا آسیب دیده نباشد و این ویروس به درب همه خانه‌ها آمده و باید برنامه‌ای اتخاذ کنیم تا روند ابتلاء به بیماری کاهش یابد.
جانشین ستاد کرونا استان قزوین اضافه کرد: هر چند روند پذیرش بیماران در حال کاهش تدریجی است اما وضعیت بسیار شکننده‌ای داریم و با یک سهل انگاری و عادی انگاری شرایط تغییر می‌کند و اگر کنترل و نظارت‌ها جدی نباشد دچار چالش بیشتر می‌شویم.
حبیبی تصریح کرد: در دو روز گذشته بیش از ۲۰۰ تخت را در استان اضافه کردیم اما همچنان شاهد ابتلای بیماران جدید هستیم و این وضعیت نشان می‌دهد رعایت پروتکل‌ها کاهش یافته و مردم گویا ترس از ویروس را فراموش کرده‌اند.
دارو و سرم مورد نیاز استان تأمین شده است
معاون سیاسی و امنیتی استاندار قزوین بیان کرد: خوشبختانه با کمک دانشگاه علوم پزشکی و بخش خصوصی داروها و سرم مورد نیاز بیماران کرونایی در استان تأمین شده و به یک آرامش در این زمینه رسیده‌ایم و باید مردم همراهی بیشتری داشته باشند تا به سمت عادی شدن شرایط پیش برویم.
استان قزوین یک هفته قرنطینه می‌شود
حبیبی اضافه کرد: روند افزایش بیماری نگران کننده است لذا مصوب شده تا استان قزوین تا یک هفته قرنطینه شود و از فردا یکشنبه ساعت ۱۲ ظهر هر گونه تردد بین استانی ممنوع شده و از هر گونه جابجایی جلوگیری خواهد شد.
وی اظهار داشت: فقط خودروهای امدادی و آمبولانس‌ها می‌توانند در هفته آینده در جاده‌ها تردد کنند و مبادی ورودی و خروجی شهرها با نیوجرسی مسدود خواهد شد و جریمه‌ها به دو میلیون تومان و در صورت پرداخت نشدن تا دو برابر افزایش می‌یابد.
ادارات غیر خدماتی تعطیل است
حبیبی یادآور شد: از روز دوشنبه تمام بانک‌ها، ادارات غیر خدماتی تعطیل خواهند شد و فقط ۹ رسته از مشاغل گروه یک مجاز به فعالیت خواهند بود.
وی اضافه کرد: عزاداری در فضاهای بسته و دسته روی در خیابان‌ها ممنوع است و همه کلوپ ها و سالن‌های ورزشی و بوستان‌ها تعطیل است.
حبیبی گفت: شرکت توزیع نیروی برق از قطع برق واحدهای تولیدی که کالاهای مورد نیاز بیمارستان‌ها را تأمین می‌کنند، خودداری نمایند.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار قزوین تاکید کرد: آموزش و پرورش بایستی مربیان بهداشتی خود را به سرعت به دانشگاه علوم پزشکی معرفی کند تا برای واکسیناسیون و نظارت امور بهداشتی مورد استفاده قرار گیرند.