خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مراکز بهزیستی زنجان آماده دریافت احسان ماه محرم هستند

مهر | دین و اندیشه | یکشنبه، 24 مرداد 1400 - 12:47
زنجان-مدیر کل بهزیستی استان زنجان گفت: بهزیستی برای جذب نذورات، هدایاتی نقدی و غیرنقدی خیرین و اهدای نذری در ماه محرم آماده است.
بهزيستي،خيرين،پوشش،استان،نقدي،مراكز،قيداري،نذورات،عزادار

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد محمدی قیداری تصریح کرد: همه مراکز بهزیستی در سطح استان آماده دریافت نذورات و احسان مردم عزادار حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و توزیع بین نیازمندان در سریع‌ترین زمان ممکن هستند.
وی با اشاره به فضای معنوی این ایام و تاسی از سیره حضرت امام حسین (ع) افزود: ماه محرم برکات زیادی برای مددجویان تحت پوشش دارد و در این ایام که مردم به خاطر بیماری کرونا با شرایط سختی زندگی می‌کنند تلاش شود در حد مقدور نذورات و کمک‌های خیرین و مردم عزادار به دست قشر محروم هم برسد.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان ضمن تقدیر از خیرین و شرکای اجتماعی بهزیستی به دلیل حضور مستمر جهت رفع مشکلات مددجویان بیان کرد: در ماه محرم سال گذشته مبلغ ۱۴ میلیارد ریال به صورت نقدی و غیر نقدی در مراکز دولتی و غیردولتی جمع آوری گردید.
محمدی قیداری با بیان اینکه ۳۵۰ خیر به طور دائم با بهزیستی استان همکاری دارند و ۳۷۰ خانواده تحت پوشش را حمایت می‌کنند، یادآور شد: اگر خیرین تمایل داشته باشند می‌توانند با مراجعه به مراکز بهزیستی به عنوان حامی کودک، حمایت و کمک مالی ماهانه کودکان نیازمند تحت پوشش بهزیستی را از نظر تحصیلی و معیشتی به عهده بگیرند.
وی تاکید کرد: خیرین زنجانی می‌توانند کمک‌های نقدی خود را به حساب ۴۱۶۸۰۳۴۵۴۱۷۶۶۵۴۸ نزد بانک مرکزی مشارکت‌های نردمی بهزیستی استان و یا به شماره کارت مجازی ۶۳۶۷۹۵۷۰۷۱۷۸۲۱۶۸ واریز کنند تا در اختیار خانوارهای تحت پوشش قرار بگیرد.