سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتصابات جدید در شهرداری پس از حضور زاکانی/ سرپرست همشهری چگونه انتخاب شد؟

فارس | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 24 مرداد 1400 - 12:30
سرپرست شهرداری تهران با اشاره به انتخاب سرپرست جدید مجموعه همشهری توسط هیأت مدیره گفت: همه انتصابات در شهرداری بعد از حضور علیرضا زاکانی انجام خواهد شد.<br/>
سرپرست،شهرداري،شورا،همشهري،صحن،عليرضا،مجموعه

سرپرست شهرداری تهران با اشاره به انتخاب سرپرست جدید مجموعه همشهری توسط هیأت مدیره گفت: همه انتصابات در شهرداری بعد از حضور علیرضا زاکانی انجام خواهد شد.
به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، علیرضا جاوید سرپرست شهرداری تهران در حاشیه صحن امروز شورای شهر در جمع خبرنگاران درباره انتصاب سرپرست روزنامه همشهری، اظهار داشت: مجموعه همشهری دارای سرپرست بود که این فرد به دلیل مشکل شخصی اعلام کرده بودند که نمی‌تواند فعالیت را ادامه دهند.
وی افزود: بنابراین هیأت مدیره همشهری فردی را به صورت موقت به عنوان سرپرست این مجموعه انتخاب کرد که البته همه انتصابات بعد از حضور علیرضا زاکانی شهردار جدید انجام خواهد شد.
سرپرست شهرداری تهران درباره حضور معاونان شهرداری و ارائه گزارشات آنها در صحن شورا گفت: شورای شهر تازه فعالیت خود را در دور ششم آغاز کرده و یک دور معاونان شهرداری گزارشات خود را در صحن ارائه می‌دهند و بعد موضوعات تخصصی در کمیسیون‌های مربوطه مورد بررسی قرار می‌گیرد و مسائل آنجا پخته و نتایج همفکری شورای شهر و معاونین در قالب مصوبات اجرایی خواهد شد.
جاوید در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه یکی از اعضای شورا امروز درخواست برگزاری آزمون تبدیل وضعیت کارکنان شهرداری را از شما داشت و نظرتان در این زمینه چیست گفت: تذکرات شورا مکتوب به دست ما می‌رسد پس از آن تطبیق با ضوابط انجام خواهد گرفت و بررسی‌ها مدنظر و سپس پاسخ را به شورا اعلام می‌کنیم.
انتهای پیام/