خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سالروز آغاز عملیات «عاشورای ۲»

ایسنا | فرهنگی و هنری | یکشنبه، 24 مرداد 1400 - 11:13
امروز بیست و چهارم مردادماه، سالروز آغاز عملیات «عاشورای۲» است که در جنوب شهر مرزی مهران به مدت یک روز به مرحله اجرا در آمد.
دشمن،نيروهاي،هدف،منطقه،مهران،جنوب،عمليات،آغاز

امروز بیست و چهارم مردادماه، سالروز آغاز عملیات «عاشورای۲» است که در جنوب شهر مرزی مهران به مدت یک روز به مرحله اجرا در آمد.
به گزارش ایسنا، در مدت آماده‌سازی عملیات «والفجر ۸»،ضرورت داشت جبهه‌ها همچنان فعال نگاه داشته شوند و دشمن به حال خود رها نشود.
بر این اساس، در منطقه چنگوله(واقع در جنوب مهران) عملیاتی به تدبیر سپاه طراحی و اجرا شد که هدف از آن، تصرف و تأمین عوارض مهم منطقه و گرفتن تلفات از نیروهای دشمن بود.
بنابراین عملیات محدود «عاشورای۲» ساعت دو بامداد روز ۲۴ مرداد ماه ۱۳۶۴ با رمز «یامهدی (عج)» در منطقه عمومی چنگوله واقع در جنوب شهر مرزی مهران توسط نیروی زمینی سپاه پاسداران وبا هدف انهدام نیروهای دشمن آغاز شد.
رزمندگان اسلام در این حمله یک روزه که با هدف انهدام نیروهای عراقی مستقر در منطقه آغاز شده بود، ضمن رسیدن به این هدف و کشته و زخمی کردن و اسارت ۵۱۰ نفر از نیروهای دشمن، به گردان‌های «۱ و ۲» از تیپ «۱۱۴ لشکر ۳۵ »عراق آسیب رساندند.
همچنین چندین دستگاه خودرو و مقادیری مهمات از دشمن نابود شد و علاوه بر به غنیمت گرفتن چند قبضه خمپاره‌انداز و مهمات از دشمن، شماری سلاح سبک و سنگین نیز به دست رزمندگان اسلام افتاد و مهمتر از همه آنکه «تپه دوقلو» و ارتفاع «۱۴۵» از دست دشمن خارج شد.
انتهای پیام