خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اسد در اولین نشست با کابینه جدید سوریه: نباید به عقب بازگشت

ایسنا | بین‌الملل | یکشنبه، 24 مرداد 1400 - 09:30
رئیس جمهور سوریه تأکید کرد که اولویت این کشور در مرحله قبلی تحقق امنیت و بازپس گیری خاک کشور بود اما در این مرحله اولویت تولید است.
مالياتي،اصلاحات،سوريه،اولويت،توليد،دولت،موفقيت،امنيت

رئیس جمهور سوریه تأکید کرد که اولویت این کشور در مرحله قبلی تحقق امنیت و بازپس گیری خاک کشور بود اما در این مرحله اولویت تولید است.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه(سانا)، بشار اسد، رئیس جمهور سوریه طی نشست دولت گفت: مأموریت‌ها زیاد و مسئولیت‌ها بزرگ هستند و موفقیت در توانایی دیدن واقعیت با تمام جزئیاتش نهفته است.
مردم می‌گوید امیدواریم اوضاع به حالت قبل بازگردد اما این حرف برای دولت مجاز نیست.
دولت نباید به ماقبل جنگ بازگردد بلکه باید آن را به جایی که مطابق با عصر حاضر است پیش برد.
شرایط اجازه نمی‌دهد تا در تمام زمینه‌ها این کار را بکنیم برای همین باید زمینه‌هایی را مشخص کنیم.
این مسئله با اصلاح دولت یا اصلاح نهادهای دولتی ممکن است.
اصلاحات طی جنگ آغاز شد و ادامه دارد.
وی گفت: اولویت در مرحله قبلی بازپس گیری کشور و تامین امنیت بود اما اولویت کنونی تولید و فرصت‌های شغلی است.
امنیت برای آغاز تولید ضروری بود اما امروز تولید برای ادامه ثبات به ویژه بعد از آزادی بخش بزرگی از خاک سوریه از دست تروریست‌ها ضروری است.
اسد درباره اهمیت مشارکت گفت: فکر مشارکت برای موفقیت مهم است.
باید شفافیت اصل اساسی در فعالیت ما باشد.
ممکن نیست بدون اصلاحات مالی اصلاحات اقتصادی صورت گیرد.
اصلاحات مالی نیز بدون اصلاحات مالیاتی ممکن نیست.
موفقیت یا ارتقای نظامی مالیاتی و بهبود سطح نهادها به ما کمک می‌کند تا به هدف اصلی که عدالت مالیاتی و مبارزه با فرار مالیاتی است، برسیم.
فرار مالیاتی یک شکاف بسیار بزرگ در اقتصاد سوریه است.
انتهای پیام