خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 20 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جمهوری چک هم دیپلمات‌هایش را از کابل خارج می‌کند

ایسنا | بین‌الملل | شنبه، 23 مرداد 1400 - 21:55
چک اعلام کرد تصمیم دارد با نامساعد شدن اوضاع امنیتی افغانستان دیپلمات‌هایش را از کابل خارج کند و به قطار کشورهای غربی در خارج کردن دیپلمات‌هایشان از کابل بپوندد.
كابل،افغانستان،تصميم،خارج

چک اعلام کرد تصمیم دارد با نامساعد شدن اوضاع امنیتی افغانستان دیپلمات‌هایش را از کابل خارج کند و به قطار کشورهای غربی در خارج کردن دیپلمات‌هایشان از کابل بپوندد.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، جمهوری چک نیز تصمیم گرفت به دلیل نامساعد شدن اوضاع افغانستان همزمان با پیشروی نظامی طالبان علیه دولت کابل، دیپلمات‌هایش را از این کشور خارج کند.
یاکوب کولهانک، وزیر خارجه چک گفت: تصمیم گرفتیم فورا دیپلمات‌هایمان را به فرودگاه بین‌المللی کابل منتقل کنیم.
او خاطرنشان کرد: وضعیت افغانستان نامساعد است و بنا بر توصیه سفیرمان و اطلاعات حاصله از هم‌پیمانانمان تصمیم گرفتیم دیپلمات‌هایمان را به فرودگاه کابل منتقل کنیم.
این در حالی است که دیگر کشورهای اروپایی نیز شهروندان و دیپلمات‌هایشان را از افغانستان خارج می‌کنند.
انتهای پیام