خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 11 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ایسکو به دنبال تکرار تاریخ برای آنچلوتی

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | شنبه، 23 مرداد 1400 - 17:41
تیم فوتبال رئال مادرید امشب اولین مسابقه خود را در رقابت‌های لالیگا مقابل آلاوس برگزار خواهد کرد.
رئال،مادريد،تيم،فوتبال،آنچلوتي،لاليگا

به گزارش خبرنگار دنیای ورزش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، بعد از انتخاب کارلو آنچلوتی به عنوان سرمربی تیم فوتبال رئال مادرید یکی از خوشحال‌ترین بازیکنان این تیم ایسکو، ستاره محبوب آنچلوتی بود.
بازیکنی که در زمان حضور این ایتالیایی در رئال مادرید خود را به عنوان یک ستاره جوان به جهان فوتبال معرفی کرد و پس از ترک رئال توسط او ایسکو نیز با افت محسوسی رو به رو شد.
ایسکو در ۱۸ آگوست ۲۰۱۳، با هدایت کارلو آنچلوتی گل اول رئال مادرید را در لالیگا به ثمر رساند.
حالا پس از ۸ سال بار دیگر و این بار در ۲۹ سالگی، این ستاره رئالی‌ها امیدوار است بتواند در اولین بازی فصل رئال مادرید در لالیگا گلزنی کند و به دوران اوج خود بازگردد.
رقابت‌های لالیگا شب گذشته با پیروزی تیم فوتبال والنسیا مقابل تیم ختافه آغاز و امروز نیز با برگزاری ۴ دیدار پیگیری خواهد شد.
رئالی‌ها که پس از ۶ فصل بار دیگر هدایت خود را به کارلو آنچلوتی ایتالیایی سپرده اند، امیدوارند بتوانند مانند دوره اول حضور این مربی در رئال مادرید نتایج مطلوبی را به ثبت برسانند.
تیم فوتبال رئال مادرید امشب در اولین مسابقه خود در لالیگا در زمین حریف به مصاف تیم فوتبال آلاوس می‌رود.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/