خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پویش «عزاداری خالصانه؛ رعایت مومنانه» آغاز به کار کرد

دفتر نشر آثار رهبری | دین و اندیشه | شنبه، 23 مرداد 1400 - 14:59
مجالس،عزاداري،بشود،رعايت،ميكنند،شيوع،كرونا،كاربران

KHAMENEI.IR
۱۳۹۹/۰۲/۲۱
تصاویر خود از رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در جلسات عزاداری را در شبکه‌های اجتماعی
#عزاداری_خالصانه_رعایت_مومنانه
۱۴۰۰/۰۵/۲۰
کاربران و دست‌اندرکاران هیئات میتوانند فایل کتیبه‌های ویژه‌ی شعار این پویش را برای استفاده در شبکه‌های اجتماعی و چاپ و نصب در مجالس عزاداری سیدالشهداء علیه‌السلام از اینجا دریافت کنند.
پایگاه اطلاع‌رسانیبر اساس تأکیدات مکرر حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در هیات‌های عزاداری در شرایط کرونا به‌خصوص به مؤمنین که فرمودند: «مردم مؤمن و مسجدی ما بیشتر از دیگران به قواعد عمل میکنند»، از کاربران دعوت میکند تابا هشتگمنتشر کنند.رهبر انقلاب همچنین روز چهارشنبهبا توجه به وضعیت فعلی شیوع کرونا در کشور، در پیامی تلویزیونی خطاب به برگزار کنندگان و مردم شرکت کننده در مراسم عزاداری محرم تأکید کردند: «البتّه این مجالس مایه‌ی برکت است، مایه‌ی رحمت الهی است، مایه‌ی توجّه برکات الهی به کشور و ملّت است؛ ما به این مجالس احتیاج داریم، این مجالس باید باشد منتها با کمال دقت و شدّت بایستی این شیوه‌نامه‌ها مراعات بشود؛ یعنی واقعاً هم مسئولینی که مجالس را ترتیب میدهند، هم آقایان منبری‌ها و وعّاظ یا مدّاحانی که مجلس را اداره میکنند، هم آحاد مردمی که در این مجالس شرکت میکنند، بایستی ملاحظه‌ کنند تا با دقّت شیوه‌نامه‌ها رعایت بشود، فاصله‌ها رعایت بشود.
نگذارند که این مجالس خدای نکرده وسیله‌ی شیوع بشود تا مخالفین و دشمنان بتوانند این مجالس را طعن کنند و بگویند مجالس حسینی موجب شیوع شد؛ نباید بگذارید یک چنین اتّفاقی بیفتد.»