خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جلسه مهم ناظم الشریعه با رئیس فدراسیون فوتبال

ایسنا | ورزشی | شنبه، 23 مرداد 1400 - 13:13
سرمربی تیم ملی فوتسال ایران فردا در نشستی مهم با عزیزی خادم در مورد حمایت از تیم ملی نظرات خود را منعکس خواهد کرد.
فوتسال،ملي،تيم،كميته،فدراسيون،جلسه

سرمربی تیم ملی فوتسال ایران فردا در نشستی مهم با عزیزی خادم در مورد حمایت از تیم ملی نظرات خود را منعکس خواهد کرد.
به گزارش ایسنا، هفته گذشته قرار بود کادرفنی تیم ملی فوتسال همراه با اعضای کمیته فوتسال در نشستی با عزیزی خادم رئیس فدراسیون فوتبال در مورد برنامه های آماده سازی تیم ملی فوتسال بحث و تبادل نظر کنند اما غیبت عجیب سراجی سرپرست کمیته فوتسال و وحید شمسایی معاون این کمیته در جلسه ای که رئیس فدراسیون فوتبال هم در آن حاضر بود هم مانع رسیدگی به برنامه های تیم ملی شد و هم اختلاف در کمیته فوتسال را علنی کرد.
به همین دلیل بود که عزیزی خادم دراین جلسه اعلام کرد تمامی انتصابات در فوتسال با نظر و مسئولیت او صورت می گیرد و هرکس که نمی تواند کاری بکند می تواند از کمیته فوتسال برود.
با توجه به برهه حساس کنونی برای تیم ملی فوتسال در آستانه جام جهانی، قرار است این بار سرمربی تیم ملی و رئیس فدراسیون فوتبال به طور خصوصی در مورد برنامه های آماده سازی و حمایت از تیم ملی فوتسال جلسه ای داشته باشند.
این جلسه فردا(یکشنبه) برگزار خواهد شد و ناظم الشریعه با ارائه گزارش عملکرد کادرفنی و تیم ملی، نظرات خود برای حضور پرقدرت تیم ملی فوتسال در جام جهانی را به گوش رئیس فدراسیون خواهد رساند.
انتهای پیام