خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فروش از خرید در بورس زنجان بیشتر شد

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 23 مرداد 1400 - 12:54
مدیرعامل بورس منطقه‌ای زنجان گفت: ۴۷ درصد معاملات این منطقه طی هفته گذشته به خرید و ۵۳ درصد نیز به فروش سهام اختصاص داشت.
معاملات،هفته،منطقه

ایسنا/زنجان مدیرعامل بورس منطقه‌ای زنجان گفت: ۴۷ درصد معاملات این منطقه طی هفته گذشته به خرید و ۵۳ درصد نیز به فروش سهام اختصاص داشت.
اصغر نجفی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به معاملات این منطقه در هفته منتهی به ۲۰ مرداد، اظهار کرد: در هفته گذشته ۱۲۵ میلیون و ۴۸۶ هزار و ۶۸۶ سهم و حق تقدم سهام در بورس منطقه زنجان داد و ستد شد.
وی افزود: مجموع ارزش معاملات بورس منطقه زنجان در هفته گذشته (۱۶ تا ۲۰ مرداد) بیش از ۱۱۲۱ میلیارد و ۸۹ میلیون و ۷۳۲ هزار ریال بود که ۶ درصد نسبت به هفته ماقبل، رشد یافته است.
این مسئول در رابطه با خرید و فروش انجام‌ شده، ادامه داد: ارزش سهام خریداری‌ شده در این مدت بیش از ۵۲۷ میلیارد و ۵۵۳ میلیون و ۴۷۵ هزار ریال و ارزش سهام فروخته‌ شده نیز بیش از ۵۹۳ میلیارد و ۵۳۶ میلیون و ۲۵۶ هزار ریال بود.
مدیرعامل بورس منطقه‌ای زنجان تصریح کرد: ۴۷ درصد معاملات این منطقه در هفته گذشته به خرید و ۵۳ درصد نیز به فروش سهام اختصاص داشت.
این معاملات توسط ۲۳ کارگزار دارای استیشن معاملاتی (ایستگاه یا هسته مرکزی معاملات) بورس منطقه‌ای زنجان انجام شده است.
نجفی با اشاره به معاملات بورس منطقه زنجان در هفته ماقبل (۹ تا ۱۳ مردادماه) خاطرنشان کرد: در این مدت ۱۴۴ میلیون و ۲۲۲ هزار و ۵۳۵ سهم و حق تقدم سهام در مجموع به ارزش بیش از ۱۰۶۲ میلیارد و ۵۸۵ میلیون و ۷۲۸ هزار ریال در این منطقه داد و ستد شده بود.
انتهای پیام