شناسایی ۶۰۰ بیمار "کرونایی" جدید در کرمانشاه در یک شبانه روز!
رییس کمیته اطلاع رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از شناسایی ۵۹۵ مورد بیمار جدید مبتلا به کرونا در استان تنها در یک شبانه روز خبر داد.

ایسنا/کرمانشاه رییس کمیته اطلاع رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از شناسایی ۵۹۵ مورد بیمار جدید مبتلا به کرونا در استان تنها در یک شبانه روز خبر داد.
مهدی محمدی با اشاره به گردش گسترده ویروس کرونای دلتا در سطح استان، گفت: تنها در ۲۴ ساعت گذشته(۲۲ مرداد) ۵۹۵ بیمار جدید مبتلا به کرونا در سطح استان شناسایی شد.
وی افزود: ۱۰۳ نفر از این بیماران بستری بوده و ۴۹۲ نفر آنها بصورت سرپایی هستند.
محمدی تعداد قربانیان کرونا در ۲۴ ساعت گذشته را هم چهار نفر اعلام و تصریح کرد: با این تعداد شمار قربانیان این بیماری در استان به ۲۰۳۹ نفر رسیده است.
رییس کمیته اطلاع رسانی ستاد مدیریت کرونای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: در شبانه روز گذشته همچنین ۱۷۵ بیمار جدید در مراکز درمانی استان بستری و 183 نفر هم پس از بهبودی ترخیص شدند.
محمدی گفت: با این تعداد شمار بستری های حال حاضر مراکز درمانی استان به ۹۷۱ نفر رسیده است.
انتهای پیام