سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کارآفرینی مهمترین مولفه توسعه کشور است

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 26 فروردین 1398 - 22:07
رئیس عالی مجمع کارآفرینان کشور کارآفرینی را یکی از مهمترین مولفه‌های توسعه کشورها دانست و گفت: ما اگر قرار است ایران را توسعه دهیم باید کارآفرینی کنیم و بیش از بیش به آن نیاز داریم.
كارآفريني،ايجاد،جوانان،توسعه،اشتغال،تاكيد،فرهنگي،كارآفرينان، ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، امین شاکری شامگاه دوشنبه در سمینار ملی منطقه‌ای «جوان خلاق؛ ایران پیشرو» اظهار داشت: ما اگر قصد داشته باشیم به موضوعی به صورت تخصصی و کارشناسی شده دست یابیم باید در این زمینه فرهنگ‌سازی شود.
وی با اشاره به اینکه نخستین قدم در زمینه تحول و ایجاد تغییر ساختار فرهنگی آن است افزود: موضوع کارآفرینی باید فرهنگ‌سازی شود و اگر این موضوع تحقق نیابد مشکلات عدیده‌ای را ایجاد خواهد کرد.
رئیس عالی مجمع کارآفرینان کشور بیان کرد: در کشور ما استانی‌هایی با منابع ملی خدادادی است اما به خوبی نتوانستیم از این ظرفیت‌ها استفاده کنیم.
شاکری نیاز خراسان جنوبی را ایجاد ارزش افزوده دانست و تاکید کرد: با ایجاد ارزش افزوده فرهنگی، اجتماعی و تاریخی می‌توان به توسعه این استان کمک کند.
وی کارآفرینی را یکی از مهمترین موئلفه‌های توسعه کشورها دانست و بیان کرد: ما اگر قرار است ایران را توسعه یافته بدانیم باید کارآفرینی کنیم و بیش از بیش به آن نیاز داریم.
رئیس عالی مجمع کارآفرینان کشور استقلال اقتصادی را سبب امنیت پایدار و تصمیم‌سازی در مجامع ملی دانست و تاکید کرد: در کشورهای توسعه یافته دانش‌آموزان از همان دوران ابتدایی وارد پرورش و کارآفرینی می‌شوند اما در ایران فقط آموزش می‌دهند و جایی برای پرورش نیست.
شاکری با تاکید بر اینکه به‌کارگیری دانش در حوزه اشتغال و کارآفرینی یکی از مهمترین اولویت‌های توسعه است تصریح کرد: باید دولت و حاکمیت نظام توانش محدود است و نمی‌توانند برای همه جامعه اشتغال ایجاد کنند چرا که باید تسهیل‌گری و زمینه‌سازی ایجاد کارآفرینی کند و از کارآفرینان واقعی حمایت کند.
بهترین پیامد کارآفرینی اشتغال است
معاون امور فرهنگی و جوانان اداره کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی نیز در مراسم افتتاحیه این سمینار اظهار داشت: بهترین پیامد کارآفرینی اشتغال است.
مریم مهرور با اشاره به اینکه کشورهای دیگر در حوزه کارآفرینی و اشتغال‌زایی برنامه‌ریزی‌های خوبی انجام داده‌اند.
وی افزود: وزارت ورزش و جوانان در سال‌های گذشته کارهای خوبی را انجام داده است که سال گذشته اقدامات خوبی در حوزه کنفرانس‌ها و دوره‌های آموزشی برگزار شد.
معاون امور فرهنگی و جوانان اداره کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی بیان کرد: یکی از محوری‌ترین برنامه‌های ما جشنواره استانی، اتوبوس جوان، جشنواره اوقات فراغت، پیاده راه جوان و سیمنارملی منطقه‌ای است.
وی با تاکید بر اینکه دولت کار آفرینان را حمایت کند ادامه داد: در حاشیه مراسم جشنواره نشاط و امید گلریزان خوبی برای استان‌های سیل‌زده برگزار می‌کنیم.
انتهای پیام/ح