خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عرصه خدمت سپاه جهانی است/ جوانان محور بیانیه گام دوم

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 26 فروردین 1398 - 21:56
سمنان - معاون هماهنگ کننده سپاه استان سمنان گفت: با توجه به منویات امام خمینی (ره) درباره انقلاب اسلامی ما معتقد هستیم که نهضت ما انقلابی‌ها الهی و جهانی است و لذا سپاه نیز باید جهانی باشد.
سپاه،اسلامي،انقلاب،جوانان،خالقيان،پاسداران،آموزان،تاكيد،دانش ...

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ علی خالقیان شامگاه دوشنبه در گردهمایی دانش آموزان سمنانی در سالن همایش‌های مدرسه خدیجه کبری این شهر در حاشیه پویش من یک سپاهی‌ام، با بیان اینکه عرصه خدمت سپاه جهانی است، گفت: نهضت انقلاب اسلامی یک نهضت جهانی و الهی است و از این منظر باید گفت پاسداران باید روحیه جهادی داشته و در تمام عرصه‌های ملی و بین‌المللی آمادگی لازم را برای خدمت‌رسانی داشته باشد.
وی با بیان اینکه سپاه به دنبال جنگ و خونریزی نبوده است، افزود: معتقدیم که بالاترین عبادت خدمت به مردم محسوب می‌شود و لذا خدمت‌رسانی به مردم بزرگترین رسالت سپاه است.
معاون هماهنگ کننده سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان با بیان اینکه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سال ۵۸ و در قانون اساسی به صورت رسمی شکل گرفت، ابراز داشت: طبق اصل ۱۵۰ قانون اساسی نگهبانی و حفاظت از دستاوردهای انقلاب اسلامی وظیفه‌ی سپاه است.
خالقیان با اشاره به اقدام اخیر آمریکا و قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست تروریستی، تاکید کرد: همان طور که امام خمینی (ره) نیز همواره تاکید داشتند، بالاترین قدرت، قدرت خداوند است و آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند.
وی با بیان اینکه دانش آموزان باید از ارزش‌های خانواده و جامعه پاسداری کنند، تصریح کرد: در دوران دفاع مقدس بسیاری از جانباز و شهیدان ما از دانش آموزان و جوانان بودند و لذا نسل امروز ما باید بداند که اگر آن بزرگواران به مقابله با دشمنان اسلام پرداختند ما نیز در قبال آن‌ها رسالتی داریم که امروز یکی از این رسالت‌ها مقوله حجاب اسلامی است.
معاون هماهنگ کننده سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان با بیان اینکه ۳۶ میلیون نفر از جمعیت کشور را نسل جوان تشکیل می‌دهد، گفت: در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی که توسط مقام معظم رهبری بیان شد، محور و امید اصلی به جوانان این کشور است.
خالقیان خطاب به جوانان تاکید کرد: امام خمینی (ره) یک فرمایش تاریخی دارند که می‌بایست امروز جوانان نیز به آن توجه داشته باشند و آن این بود که وقتی دشمن از دست شما عصبانی است بدانید که راه را درست رفتید و اگر دشمن از دست شما خوشحال است نشان می‌دهد که راه را نادرست رفته‌اید.