خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ابتلا به کرونا باعث مصونیت دائمی نمی‌شود/ بیمارستان‌ها مملو از بیماران کرونایی است

تسنیم | اجتماعی و حوادث | شنبه، 23 مرداد 1400 - 10:13
فلوشیپ بیماری‌های عفونی با بیان این‌که ابتلا به کرونا و تزریق واکسن باعث مصونیت دائمی در برابر این ویروس نمی‌شود، گفت: بیمارستان‌ها مملو از بیماران مبتلا به کروناست.
كرونا،واكسن،ابتلا،ICU،مرداني،مبتلا

دکتر مسعود مردانی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران پویا، درباره ایمنی ناشی از واکسن و ابتلا به کرونا اظهار کرد: ابتلا به بیماری کرونا و واکسیناسیون باعث مصونیت مادام‌العمر دربرابر ویروس کرونا نمی‌شود؛ تزریق واکسن کرونا باعث می‌شود در صورت ابتلای افراد، مرگ و میر و بستری در ICU کاهش یابد‌ بنابراین حتی اگر افراد اخیراً به کرونا مبتلا شده و یا واکسن کرونا زده‌اند نیز باید پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.
این فلوشیپ بیماری‌های عفونی درباره وضعیت کرونا در بیمارستان‌ها نیز گفت: بیمارستان‌ها مملو از بیماران مبتلا به کروناست.
بخش‌‌های کرونا و ICU ها تخت خالی ندارند و مردم باید همکاری لازم را برای کنترل کرونا داشته باشند و از مسافرت رفتن و دورهمی و شرکت در تجمعات پرهیز کنند.
مردانی با بیان این‌که شروع علائم ابتلا به کرونای دلتا معمولاً با گلودرد و مشابه سرماخوردگی است، ادامه داد: در صورتی که افراد تب بیش از سه روز، تنگی نفس، سرفه‌های مکرر و احساس فشار روی قفسه سینه دارند به پزشک مراجعه کنند.
انتهای پیام/