همه تلاشها برای کنترل کرونا در شادگان به کار گرفته شود
مهر
|
استانها
|
جمعه، 22 مرداد 1400 - 18:13
شادگان- سرپرست فرمانداری شادگان گفت: انتظار میرود که با تلاش مسئولان و همراهی مردم، همه ظرفیتها برای مهار بیماری کرونا در این شهرستان به کار گرفته شود.

به گزارش خبرنگار مهر، امید صبری پور پیش از ظهر امروز جمعه در بازدید از بخشهای مختلف بیمارستان شهر شادگان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: برای مدیریت و کنترل کرونا در شهرستان شادگان باید اقدامهای فوری انجام و همه تلاشها به کار گرفته شود.
وی افزود: شیوع بیماری کرونا در شهرستان شادگان نگرانکننده است و در صورت ادامه این روند، امکانات درمانی موجود جوابگوی مراجعهکنندگان نخواهد بود.
سرپرست فرمانداری شادگان تأکید کرد: لازم است که در شرایط کنونی نسبت به انجام اقدامات پیشگیرانه در راستای مقابله با کرونا اهتمام ویژهای توسط مسئولان امر شود.
صبری پور از شهروندان و روستاییان شادگان درخواست کرد تا با رعایت جدی پروتکلهای بهداشتی و ماسک زدن و ماندن در خانه، جامعه پزشکی و کادر درمانی را در این برهه حساس یاری کنند.