خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فوت ۷ بیمار کرونایی در خراسان جنوبی/۲۹۰ نفر بستری هستند

مهر | استان‌ها | جمعه، 22 مرداد 1400 - 17:06
بیرجند- رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: طی شبانه روز گذشته هفت بیمار مبتلا به کرونا در استان فوت کرده است.
نفر،بيمار،استان،دهقاني

محمد دهقانی فیروزآبادی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در شبانه روز گذشته ۳۵۳ بیمار کرونایی جدید در استان شناسایی شده است.
وی عنوان کرد: ۴۶۷ آزمایش PCR در استان انجام شده که ۱۹۱ مورد مثبت بوده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ادامه داد: از ۵۱۲ تست سریع نیز ۱۶۲ مورد مثبت گزارش شده است.
وی از بستری بودن ۴۵۳ بیمار با علائم تنفسی در بیمارستان‌های استان خبرداد و گفت: از این تعداد ۲۹۰ نفر مبتلای قطعی به کرونا هستند.
دهقانی با بیان اینکه ۲۶ نفر از بیماران کرونایی در بخش های مراقبت‌های ویژه تحت نظر پزشک هستند، تصریح کرد: حال ۴ نفر از بیماران وخیم گزارش شده است.
وی از فوت ۷ بیمار کرونایی در خراسان جنوبی طی شبانه روز گذشته خبر داد و بیان داشت: شمار فوتی ها به یک هزار و ۴ نفر رسیده است.