خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امربه‌معروف و نهی از منکر مهم‌ترین هدف قیام عاشورا بود

مهر | استان‌ها | جمعه، 22 مرداد 1400 - 15:31
زاهدان - امام جمعه موقت زاهدان گفت: امر به معروف و نهی از منکر بر گرفته از نهضت عاشورا است و در همه شرایط بر همگان واجب است.
رعايت،اشاره،واجب،راهداري،دستورات،عزاداري،مجالس،زاهدان،عاشورا

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام احمد راهداری در خطبه‌های نماز جمعه در مصلی قدس زاهدان ضمن دعوت نمازگزاران به رعایت تقوای الهی اظهار داشت: همه ما باید در مقابل نعمت‌هایی بی شماری که خداوند متعال به ما عطا کرده شکرگذار باشیم.
وی با اشاره به اینکه همه در محضر خداوند هستیم و زمام همه امور در دست خدا است، افزود: کسی که تقوا داشته باشد سعی می‌کند خودش را از آلودگی و راه کج محافظت کند و همواره سعی دارد تا راه راست را ادامه دهد.
امام جمعه موقت زاهدان با اشاره به ایام عزاداری سیدالشهدا (ع) ادامه دارد: گسترش فرهنگ عاشورا و کربلا نیاز همیشگی جامعه اسلامی است و در واقع باید همه ما در این راه از هیچ تلاشی فروگذار نباشیم.
وی با تاکید بر اینکه حرارت عشق به امام حسین (ع) هرگز در قلب‌های مسلمانان خاموش نمی‌شود، گفت: امر به معروف و نهی از منکر بر گرفته از نهضت عاشورا است و در همه شرایط بر همگان واجب بوده و اگر از این واجب الهی دوری شود تبعات بسیار بدی بر جامعه دارد.
حجت‌الاسلام راهداری با اشاره به شرایط کرونایی موجود در استان و کشور بیان کرد: رعایت دستورات بهداشتی و تلاش برای جلوگیری از شیوع بیماری تکلیفی شرعی است، زیرا حفظ جان و سلامتی واجب بوده است.
وی با اشاره به اینکه رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در مجالس عزاداری ماه محرم می‌تواند الگویی برای رعایت این دستورات در سایر مجالس و برنامه‌ها باشد، تصریح کرد: متولیان و اعضای شورای هیأت مذهبی مراقبت کنند تا از رعایت بهداشت غفلت نشود.