خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شناورهای آتشخوار بندر گناوه افزایش یافت

مهر | استان‌ها | جمعه، 22 مرداد 1400 - 15:01
گناوه- رئیس اداره بندر و دریانوردی گناوه گفت: با استقرار شناور آتشخوار «فرهام » در بندر گناوه تعداد شناورهای آتشخوار در این بندر به دو فروند افزایش یافت.
شناور،آتش،گناوه،بندر،اسكله،نشاني

داوود بهادری صبح جمعه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به فعالیت تقریبی ۵۰۰ شناور سنتی در بندر گناوه و به منظور ارتقا ایمنی، تأسیسات ساحلی و اسکله شناور آتشخوار «فرهام» در بندر گناوه مستقر شد.
رئیس اداره بندر و دریانوردی گناوه افزود: شناور مذکور با طول ۲۴ متر و آبخور چهار متر و سرعت ۱۵ نات است.
وی گفت: این شناور آتش خوار دارای تجهیزات پیشرفته اطفا حریق از جمله ظرفیت پمپ آتش نشانی ۱۰ هزار لیتر بر دقیقه، سه مانیتور، ظرفیت شش هزار لیتر فوم در موتورخانه و دارای ۱۲ کانکشن با فشار ۱۰ بار برای وصل کردن لوله‌های آتش نشانی و مهار آتش، سیستم مه پاش اطراف شناور و دارای کانکشن های چهار و شش اینچی جهت اتصال به هیدرات‌های اسکله و با قابلیت‌های مانور بالا است.
بهادری خاطر نشان کرد: اسکله بندر گناوه از سیستم و تجهیزات ایمنی و آتش نشانی برخوردار است و پیش از این نیز شناور آتش خوار آزادی ۳ در این بندر مستقر بوده که با استقرار شناور آتشخوار جدید تعداد این شناورها در گناوه به دو فروند افزایش یافت.