خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چرا مرغ گران شد؟

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | جمعه، 22 مرداد 1400 - 11:41
رئیس اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: کاهش جوجه ریزی در سال گذشته تاثیر خود را امروز در بازار مرغ گذاشته است.
كمبود،جوجه،قيمت،افزايش،مرغداران

باشگاه خبرنگاران جوان پیگیری کرد؛
محمدعلی کمالی سروستانی رئیس اتحادیه مرغداران گوشتی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به دلیل کمبود مرغ و افزایش قیمت آن اظهار کرد: در مهر ماه سال گذشته و هفته های قبل و بعد آن، جوجه ریزی در تهران به اندازه نیاز انجام نشد و باعث شد که ابتدای امسال با کمبود جوجه یک روزه مواجه شویم.
او افزود: این کمبود در زمینه جوجه یک روزه موجب شد تا در تابستان امسال قیمت مرغ تازه افزایش پیدا کند، همچنین بعضا با کمبود آن نیز مواجه شویم.
رئیس اتحادیه مرغداران گوشتی بیان کرد: تمام این کمبودها و افزایش قیمت ها به کاهش تولید باز می گردد، تولیدی که امروز کفاف نیاز مصرف کنندگان واقعی را نمی دهد.
به گفته او؛ دولت در راستای رفع کمبود اقدام به واردات ۱۳۰ میلیون جوجه نطفه دار کرده است.
انتهای پیام/