خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صفِ بلاتکلیفی تزریق واکسن در ایلام/ ازدحام و شلوغی در مراکز تزریق واکسن ادامه دارد+عکس

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 21 مرداد 1400 - 13:53
گروه استان‌ها - گشت و گذاری در مراکز واکسیناسیون کرونای ایلام، از معطل شدن مردم در صفوف طولانی تزریق واکسن کرونا حکایت دارد؛ صف‌هایی که در شرایط سیاه کرونایی ایلام خود عاملی برای انتشار و آلودگی بیشتر به این ویروس خبیثه است.
ايلام،تزريق،صف،علوم،پزشكي،دانشگاه،تسنيم،واكسن

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام، هرچند مسئولان استانی خاصه جمیل صادقی‌فر معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام از توان تزریق روزانه سه هزار واکسن به شهروندان ایلامی خبر داد.
اما در عمل این سخن معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام اجرایی نیست .
گشت و گذاری در مراکز واکسیناسیون کرونای ایلام، از معطل شدن مردم در صفوف طولانی تزریق واکسن کرونا حکایت دارد.صف‌هایی که در شرایط سیاه کرونایی ایلام خود عاملی برای انتشار و آلودگی بیشتر به این ویروس خبیثه است.
آن چه در صف‌های طویل مشاهده و تصویر آن نیز در پایان این گزارش خواهید دید آن است افراد حاضر در صف همگی از کسانی هستند که در سامانه سلامت فراخوان شده‌اند و هیچ کدام خارج از فراخون سامانه به مرکز واکسینیاسیون مراجعه نکرده‌اند.
در میان صف‌های طویل مراکز منتخب واکسینیاسیون دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام سالمندانی حضور دارند که در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم بیماری قلبی و کمردرد خود خبر و تحمل این وضعیت را برای خود سخت می دانستند.
سالمندان حاضر در صف عنوان کردند:ساعت 6 صبح تا الان در صف هستیم و هنوز نوبتمان نشده است.
بانوی سالمندی نیز به خبرنگار تسنیم گفت: برای من پیامک آمده بود که ساعت 8 و نیم صبح به این مرکز مراجعه و واکسن را تزریق کنم اما الان ساعت 12 ظهر است و هنوز در صف منتظر تزریق هستم.
هرچند این اولین بار نیست که شاهد شلوغی مراکز واکسیناسیون منتخب دانشگاه علوم پزشکی ایلام هستیم، اما گویا برای سامان این وضعیت گوش شنوایی نیست و مسئولان با سکوت از کنار این مهم می‌گذرند.