ثبت ۸ فوتی دیگر بر اثر ابتلا به کرونا در کرمانشاه
مهر
|
استانها
|
پنجشنبه، 21 مرداد 1400 - 13:47
کرمانشاه- رئیس کمیته اطلاعرسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از ثبت هشت فوتی دیگر بر اثر ابتلا به کرونا در کرمانشاه در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی محمدی ظهر امروز پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در شبانه روز گذشته ۱۰۶ مورد مثبت بستری مبتلا به کرونا و ۴۸۳ مورد بیمار مثبت سرپایی نیز در استان کرمانشاه شناسایی شدند.
وی افزود: هماکنون ۹۹۲ بیمار مربوط به کرونا در مراکز درمانی استان کرمانشاه بستری هستند.
رئیس کمیته اطلاع رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: تعداد موارد فوت در اثر ابتلاء قطعی به ویروس کرونا در ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمانشاه هشت نفر است.
محمدی گفت: مجموع جان باختگان بر اثر ابتلاء به کرونا در استان کرمانشاه از ابتدای اپیدمی تاکنون، ۲ هزار و ۲۹ نفر است.
وی تصریح کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۳۲۶ بیمار جدید با علائم مشکوک به کرونا در بیمارستانهای استان کرمانشاه بستری شده و ترخیص ۲۱۳ نفر از بیمارستان پس از بهبودی انجام گرفته است.