خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

42 واحد صنعتی و معدنی راکد در استان سیستان و بلوچستان فعال شدند

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 21 مرداد 1400 - 12:53
گروه استان‌ها - با پیگیری ستاد تسهیل و رفع موانع تولید سیستان و بلوچستان 42 واحد صنعتی و معدنی و 70 واحد تولیدی غیرفعال استان فعال شدند.
بانك،بلوچستان،سيستان،تسهيلات،هماهنگي،اقتصادي،گذشته

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، ماندانا زنگنه صبح امروز در نشست کمیسیون هماهنگی بانک‌های سیستان و بلوچستان اظهار داشت: سال گذشته جلسات خبرگان بانکی استان به منظور عملیاتی شدن مصوبه‌های ابلاغی بانک مرکزی تشکیل شد.
شورای هماهنگی بانک‌های خصوصی نیز سال گذشته تشکیل شد تا بتوانیم به صورت منسجم برنامه‌ها و طرح‌های اقتصادی را پیاده کنیم.
وی تصریح کرد: در ارتباط با تسهیلات کرونا با توجه به شرایط اقتصادی سختی که برای اصناف و تولیدات کوچک به وجود آمده نیاز به پیگیری بیشتری از سوی بانک‌های عامل بود چراکه برخی بانک‌ها از انجام اینکار ممانعت کرده و با وجود تاکید استاندار نیاز به همکاری بیشتری دارند.
زنگنه خاطرنشان کرد: سال گذشته 23 میلیارد تومان تسهیلات به روستاییان اختصاص پیدا کرد و پنج بانک ملت، رفاه، ملی، کشاورزی و صادرات به عنوان عامل تعیین شده بودند، در سالجاری نیز این تسهیلات به 50 میلیارد تومان رسید و بانک تجارت جایگزین بانک رفاه شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: با پیگیری ستاد تسهیل و رفع موانع تولید سیستان و بلوچستان 42 واحد صنعتی و معدنی و 70 واحد تولیدی غیرفعال استان فعال شدند.
انتهای پیام/392/ ز