خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمادگی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد برای برپایی روضه های خانگی

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 21 مرداد 1400 - 11:53
معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد از آمادگی این اداره کل برای همکاری با همه متقاضیان برگزاری روضه خانگی در استان خبر داد.
بويراحمد،اداره،استان،كهگيلويه،اوقاف،خيريه،امور،خانه،اهل

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد از آمادگی این اداره کل برای همکاری با همه متقاضیان برگزاری روضه خانگی در استان خبر داد.
حجت‌الاسلام قاسم مومنی شاد افزود: روضه های خانگی که از رسومات گذشته بود، مدتی بود که کمرنگ شده بود و امسال به دلیل بحران کرونا تلاش کردیم که این جلسات را تقویت کنیم.
وی اظهار کرد: خانواده ها می توانند درخواست های خود برای حضور روحانی را از طریق معاونت فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد به شماره تلفن ۰۹۱۷۶۲۲۶۵۰۳ مطرح و ما نیز روحانی به منازل آنها اعزام می کنیم و در صورتی که خانواده ها هزینه حضور روحانی نداشته باشند،اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد به آنها کمک خواهد کرد.
معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد، همچنین از آغاز مرحله دوم اعطای کتیبه «این خانه عزادار حسین است» خبر داد.
مومنی شاد تصریح کرد: عزاداران حسینی که موفق به دریافت این کتیبه شده‌اند، می‌توانند پس از نصب این کتیبه، از آن عکس گرفته و با هشتگ «این-خانه-عزادار-حسین-است» در پویش «هر خانه، یک هیئت» شرکت کنند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد، وی عنوان کرد: روضه‌های خانگی باعث طول عمر و زیاد شدن رزق و روزی صاحب خانه می‌شود.
در روایات آمده است پیامبر اکرم صلی‌الله علیه‌وآله وسلم فرمودند: «خانه‌ای که در آن قرآن زیاد تلاوت شود، خیر و برکتش زیاد می‌شود و اهل خانه در وسعت قرار می‌گیرند و آن خانه برای اهل آسمان می‌درخشد، همان گونه که ستارگان برای اهل زمین می‌درخشند» علاوه بر اینکه این مجالس با تلاوت قرآن آغاز می‌شود، یاد اهل بیت علیه‌السلام هم مصداق یاد خداست و مشمول این حدیث قرار می‌گیرد.
انتهای پیام