خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ۷۰۰ میلیارد تومان برای مقابله با کرونا تخصیص داد

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | پنجشنبه، 21 مرداد 1400 - 11:00
مدیرعامل سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها از اختصاص ۷۰۰ میلیارد تومان از منابع سازمان‌ها به وزارت بهداشت، بابت مقابله با بیماری کرونا خبر داد.
سازمان،هدفمندسازي،حاجتي،شيوع

حاجتی:
به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، امید حاجتی مدیرعامل سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها با اشاره به ضرورت مقابله با شیوع و درمان بیماری کرونا که تقریبا تمام کشور را با درصد بالا تحت تاثیر قرار داده است، گفت: این سازمان آمادگی در جهت کمک حداکثری به این بخش آمادگی دارد ضمن اینکه امیدواریم با عملکرد بموقع مسئولان و رعایت موارد بهداشتی شاهد کنترل هرچه سریع‌تر شیوع این بیماری باشیم.
بیشتر بخوانید
مدیرعامل سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها همچنین از پرداخت یک هزار و ۵۳۰ میلیارد تومان از ابتدای سال جاری تاکنون به این حوزه خبر داد و گفت: با پرداخت ۷۰۰ میلیارد جمع مبلغ پرداختی از منابع سازمان هدفمندسازی به این امر مهم به ۲ هزار و ۲۳۰ میلیارد تومان رسید.
انتهای پیام/