خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لزوم پرداخت خسارات و اعزام تیمی از مجلس و دولت به منطقه سیل زده کلیبر / سد پیغام چای 25 ساله تکمیل نشده است

فارس | استان‌ها | چهارشنبه، 20 مرداد 1400 - 19:11
نماینده مردم کلیبر و خداآفرین گفت: سیل وحشتناک و مخرب در کلیبر موجب جانباختن ۳ نفر و خسارت‌های فراوان شده که از مجلس و دولت می‌خواهیم تیمی را برای رسیدگی به این موضوع به منطقه اعزام کنند.
كليبر،مجلس،سيل،منطقه،خداآفرين،وحشتناك،مساعدت،حاتمي،مخرب

نماینده مردم کلیبر و خداآفرین گفت: سیل وحشتناک و مخرب در کلیبر موجب جانباختن ۳ نفر و خسارت‌های فراوان شده که از مجلس و دولت می‌خواهیم تیمی را برای رسیدگی به این موضوع به منطقه اعزام کنند.
به گزارش خبرگزاری فارس از کلیبر، حسین حاتمی، طی تذکری با اشاره به اینکه طی چند روز گذشته منطقه ارسباران و کلیبر آبستن حوادث و اتفاقات ناگواری از جمله آتش‌سوزی مهیب جنگل‌ها بود، اظهار داشت: با اراده و همت جوانان این آتش‌سوزی به سختی فرونشست، متأسفانه سیل وحشتناک و مخرب عصر 17 مرداد ماه در کلیبر نیز موجب جانباختن سه نفر از مردم شده است.
نماینده مردم کلیبر، خداآفرین و هوراند در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: سد پیغام چای حدود 25 سال است که در بالادست مسیر این سیل در حال ساخت است و اگر سالانه تنها 4 درصد از آن تکمیل می‌شد، اکنون باید ساخت این سد به اتمام رسیده بود و ما نیز دچار این همه خسارت نمی‌شدیم.
وی تأکید کرد: تقاضای مساعدت ویژه برای جبران خسارات چند صد میلیاردی و سفر فوریتی تیم مجلس و دولت به این منطقه را داریم که درخواست مکتوب خود را در این مورد به هیأت رئیسه مجلس نیز تقدیم کرده‌ام.
حاتمی تصریح کرد: مردمان سرزمین من در مقابل این همه بلا، گرفتاری و خسارات؛ نجیبانه سکوت کرده‌اند و عزتمندانه چشم به راهند تا شرافتمندانه مورد حمایت قرار گیرند پس یا علی مدد، برای مساعدت و همیاری و همدلی این مردم اقدام کنید.
انتهای پیام/60001