خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فدراسیون تیراندازی با کمان به دنبال مربی خارجی

فارس | ورزشی | چهارشنبه، 20 مرداد 1400 - 15:58
فدراسیون تیراندازی با کمان به دنبال جذب مربی خارجی برای رویکرو است.
فدراسيون،مربي،كمان،تيراندازي

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، فدراسیون تیراندازی با کمان در بازی‌های المپیک توکیو فقط یک نماینده داشت که میلاد وزیری در این بازی‌ها شرکت کرد.
وی در مرحله مقدماتی از بین ۶۴ ورزشکار شصت و سوم شد و در مرحله حذفی نیز با شکست مقابل نماینده آمریکا از دور رقابت‌ها کنار رفت.
بهزاد پاکزاد هدایت وزیری را در المپیک توکیو بر عهده داشت اما به نظر می‌رسد با پایان المپیک فدراسیون تیراندازی با کمان به دنبال یک مربی خارجی است، به همین دلیل مذاکرات با فدراسیون جهانی آغاز شده است.
غلامرضا شعبانی‌بهار رئیس فدراسیون تیراندازی با کمان با اعلام این خبر به فارس گفت: ما با فدراسیون جهانی مکاتبه و درخواست مربی کردیم.
شاخص‌های خود را گفته‌ایم، شرایط را هم مطرح کردیم که به چه مربی نیاز داریم.
ما مربی می‌خواهیم که تا بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ با ما همکاری کند.
وی افزود: البته هنوز فدراسیون تیراندازی با کمان شخصی را معرفی نکرده است اما خودمان هم در جریان مسابقات با چند مربی صحبت کردیم.
رئیس فدراسیون تیراندازی با کمان تاکید کرد که اولویت انتخاب مربی خارجی برای ریکرو است.
انتهای پیام/