خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعلام آمادگی مسی برای بازی مقابل استراسبورگ/ شمار فالوورهای پاری‌سن‌ژرمن 2 برابر شد

تسنیم | ورزشی | چهارشنبه، 20 مرداد 1400 - 14:58
فوق ستاره تیم فوتبال پاری‌سن‌ژرمن برای بازی مقابل تیم استراسبورگ اعلام آمادگی کرده است.
بازي،مسي،گزارش،ليونل،مونت،استراسبورگ

به گزارش خبرگزاری تسنیم، لیونل مسی که پس از قطعی شدن جدایی‌اش از بارسلونا، با پاری‌سن‌ژرمن به توافق رسید و شب گذشته (سه‌شنبه) هم قرارداد دو ساله‌‌ای با قابلیت تمدید برای سال سوم با این باشگاه فرانسوی امضا کرد، بر اساس گزارش شبکه تلویزیونی «ESPN» آرژانتین و «رادیو مونت کارلو» فرانسه اعلام آمادگی کرده که در بازی خانگی PSG مقابل استراسبورگ که شنبه پیش‌رو است، می‌تواند بازی کند.
این فوق‌ستاره آرژانتینی در حالی برای انجام اولین بازی رسمی‌اش برای پاری‌سن‌ژرمن اعلام آمادگی کرده که پس از قهرمانی آرژانتین در مسابقات کوپا آمه‌ریکا 2021 در همین تابستان، از شرایط تمرین و بازی به دور بوده است.
اگرچه مسی دوست دارد هر چه سریعتر برای تیم جدیدش به میدان برود، اما مربیان PSG ترجیح می‌دهند او قبل از انجام اولین بازی رسمی‌اش کمی صبر کند.
«رادیو مونت کارلو» گزارش داده که بازی با استراسبورگ در هفته دوم لوشامپیونه فرانسه اما می‌تواند بهترین فرصت برای معرفی برنده 6 توپ طلا به هواداران پاری‌سن‌ژرمن باشد.
همچنین از زمانی که پیوستن لیونل مسی به پاری‌سن‌ژرمن شکل رسمی به خود گرفت، شمار دنبال‌کنندگان (فالوور) باشگاه پاری‌سن‌ژرمن در شبکه اجتماعی «اینستاگرام» بیش از دو برابر شده است.
قبل از اینکه لئو به پاریسی‌ها ملحق شود، آنها نزدیک به 20 میلیون دنبال‌کننده داشتند، اما حالا نزدیک به 43 میلیون دنبال‌کننده دارند و این رقم مدام رو به افزایش است.
انتهای پیام/