سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قطع زنجیره انتقال کرونا هدف طرح شهید سلیمانی است

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 20 مرداد 1400 - 10:46
ساری-رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور با اشاره به مشارکت بسیج و جامعه پزشکی برای مهار کرونا گفت: قطع زنجیره انتقال کرونا هدف طرح شهید سلیمانی است.
كرونا،بسيج،اجراي،طرح،ويروس،مازندران،عزاداري،سليماني

به گزارش خبرنگار مهر، مسلم چشمی صبح چهارشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در مازندران اظهار داشت: سازمان بسیج در دوره شیوع کرونا به میدان آمدند و در زمینه تولید ماسک و اقلام بهداشتی نقش آفرینی کردند.
وی کمک در اجرای طرح غربالگری را از دیگر برنامه‌ها بیان کرد و گفت: اجرای طرح شهید سلیمانی با هدف قطع کردن زنجیره انتقال ویروس کرونا در دستور کار قرار گرفت.
وی اجرای طرح واکسیناسیون را از دیگر برنامه‌های بسیج جامعه پزشکی بیان کرد و گفت: امیدواریم در کابینه جدید و مردمی طرح شهید سلیمانی ادامه یابد تا بتوانیم بر ویروس کرونا مسلط شود.
آیت الله محمدباقر محمدی لائینی نماینده ولی فقیه در مازندران نیز با تسلیت به مناسبت ماه محرم بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در اجرای برنامه‌های مذهبی تاکید کرد و گفت: تعظیم شعائر حسینی امری لازم و واجب است.
وی با بیان اینکه مبارزه با ویروس کرونا نیازمند وحدت نظر و همگرایی بیشتری است، افزود: شرایط مازندران بدتر از استان‌های دیگر بوده و باید توجه ویژه ای به آن شود.
امام جمعه ساری به هیئت‌های عزاداری سفارش مؤکد کرد تا نسبت به رعایت پروتکل‌ها و بهداشت توجه داشته باشند تا هم حیثیت مجالس عزاداری و هم سلامت مردم حفظ شود.
وی با اظهار اینکه بسیج برای ما اهمیت زیادی دارد، گفت: باید آثار فرهنگی بسیج و فعالیت‌های آن را در فضای موجود دانشگاه لمس کنیم.