برای حل مشکلات فرهنگی قزوین مسجد را محور قرار میدهم
یکی از گزینههای تصدی شهرداری قزوین گفت: یکی از مشکلات شهر قزوین در حال حاضر عقبافتادگی فرهنگی است و در این حوزه پیشنهادات مختلفی مطرح است که مهمترین آن استفاده از ظرفیت مساجد در حل مشکلات فرهنگی و اجتماعی است، اگر مسجد را محور قرار دهیم در کنترل کاهش آسیبها موفق عمل میکنیم.

ایسنا/قزوین یکی از گزینههای تصدی شهرداری قزوین گفت: یکی از مشکلات شهر قزوین در حال حاضر عقبافتادگی فرهنگی است و در این حوزه پیشنهادات مختلفی مطرح است که مهمترین آن استفاده از ظرفیت مساجد در حل مشکلات فرهنگی و اجتماعی است، اگر مسجد را محور قرار دهیم در کنترل کاهش آسیبها موفق عمل میکنیم.
رضا شرفی، پنجمین گزینه تصدی شهرداری قزوین در صحن علنی شورای شهر به ارائه برنامههای خود پرداخت و تصریح کرد: تدوین برنامه نیاز به اطلاعات و مستندات قوی و به روز شده و گزارش عملکرد سال گذشته دارد، با این حال با توجه به تحقیقات صورت گرفته ۶ مأموریت در حوزه شهرداریها با تأکید بر فعالیت شهرداری قزوین را مورد بررسی قرار میدهم.
وی افزود: ۳۶ چالش شهر قزوین را احصا و در همین راستا ۳۸ پیشنهاد و راهکار برای رویارویی و رفع چالشهای شهر تدوین کردهام که در این میان سه سند در حوزه آموزش شهروندی، حملونقل و ترافیک و حوزه گردشگری آماده کردهام.
گزینه تصدی شهرداری قزوین اظهار کرد: چهار برنامه عملیاتی، بهرهبرداری و مدیریت پسماند، نوسازی بافت فرسوده و رونق سرمایهگذاری، یک برنامه کوتاه مدت آنی در حوزه نگهداشت، تفاهمنامه با آب منطقهای در حوزه استفاده از پساب فاضلاب و تفاهمنامه با نیروی انتظامی برای حل مشکل سد معبر، برنامه نگهداشت و آبرسانی به باغستان، تشکیل شورای معماری مناطق و برنامه استراتژیک توسعه شهری از جمله برنامههایی است که برای شهر قزوین در نظر گرفته شده است.
وی خاطرنشان کرد: شهر موجود زنده با کالبد انسانساز است که با حضور انسان و ارتباطات اجتماعی معنا پیدا میکند، انسانهای ساکن شهر زمانی که به حقوق خود آگاه شوند قطعاً شهری با کیفیت بالا خواهیم داشت، همچنین مدیریت شهری باید تعامل بالایی با شهروندان داشته باشند.
لزوم داشتن شهروند آگاه نسبت به حقوق شهروندی
شرفی یادآور شد: مدیریت شهری موفق زمانی محقق میشود که شهروند آگاه نسبت به حقوق شهروندی داشته باشیم، یکی از مشکلات شهر قزوین در حال حاضر عقبافتادگی فرهنگی است و در این حوزه پیشنهادات مختلفی مطرح است که مهمترین آن استفاده از ظرفیت مساجد در حل مشکلات فرهنگی و اجتماعی است، اگر مسجد را محور قرار دهیم در کنترل کاهش آسیبها موفق عمل میکنیم.
وی خاطرنشان کرد: توجه به فرهنگ ایثار و جهاد، توجه به موضوع زنان سرپرست خانوار با استفاده از ظرفیت خیران، ایجاد و توسعه کلینیکهای اجتماعی خانواده در محلات، اهتمام جدی بر تدوین سند جامع آموزش شهروندی، طراحی و اجرای پروژههای ترافیکی از دیگر برنامههای در نظر گرفته شده است.
شرفی یادآور شد: کمبود پارکینگ، عدم برنامه مناسب برای همراه کردن مردم با برنامههای فرامنطقهای، اجرای عملیات اصلاح هندسی، تدوین مدلهای حرکتی در سند جامع ترافیک براساس نیاز امروز، ساماندهی پارکهای حاشیهای، استفاده از ظرفیت بخش خصوصی، بهینهسازی روشهای اجرا متناسب با شرایط بحران، شبکه جمعآوری آبهای سطحی برای افزایش تابآوری شهر قزوین نیز باید موردتوجه قرار داد.
وی بیان کرد: اگر پروژههای عمرانی را به بخش سرمایه گره بزنیم در جذب سرمایهگذار موفق عمل خواهیم کرد، پکیجهای ویژه سرمایهگذاری تشکیل شده است.
هوشمندسازی شهر در دستور کار قرار دارد
این گزینه تصدی شهرداری قزوین اظهار کرد: هوشمندسازی شهر نیز در دستور کار قرار دارد، زمانی که مدیریت هوشمندسازی صورت بگیرد میتوانیم به موفقیت بیشتری دست پیدا کنیم.
وی یادآور شد: پیامهای شهروندان قزوینی به سامانه ۱۳۷ شهرداری را بررسی کردم، ۲۸ هزار پیام طی یک سال بیان شده است که با توجه به جمعیت شهر قزوین تعداد کمی است که باید بررسی شود چه عاملی باعث شده که مردم ارتباط کمی با مدیریت شهری برقرار میکنند یا موفق عمل نکردیم یا اعتماد مردم به سامانه کم است از طرفی در حوزه لکهگیری آسفالت، جمعآوری زباله و سگهای ولگرد بیشترین شکایت مطرح شده است که نشان از ضعف در این حوزه دارد.
شرفی در ادامه این مراسم با بررسی مشکلاتی از قبیل پروژههای نیمهتمام، کمآبی باغستان، بدهی شهرداری، پروژه عظیمیه، پل امام رضا (ع) به ارائه راهکار پرداخت.
به گزارش ایسنا، شرفی دارای فوقلیسانس مدیریت استراتژیک است و ۲۷ سال سابقه کاری در حوزه مدیریت شهری از جمله مدیرکل حوزه برنامهریزی عمران شهرداری تهران، شهرداری ناحیه ۲ منطقه ۲۲ تهران، رئیس اداره سرمایهگذاری شهرداری منطقه ۲۲ تهران، معاون مدیرکل امور مناطق شهرداری تهران و رئیس ستاد اربعین مهران را در کارنامه خود دارد.
انتهای پیام