خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شرط و شروط عربستان برای کمک به لبنان/ بدون ایجاد اصلاحات در دولت کمکی در کار نیست

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 20 مرداد 1400 - 03:52
هیئت دولت عربستان با انتشار بیانیه‌ای برای کمک رسانی به کشور لبنان شرط و شروطی را مطرح و تاکید کردند تا زمانی که اصلاحات جدی در دولت این کشور انجام نشود، کمکی در کار نخواهد بود.
لبنان،عربستان،دولت،اصلاحات،بيانيه،رياض،كمكي

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری دولتی عربستان «واس»، هیئت دولت عربستان با انتشار بیانیه‌ای پس از خاتمه جلسه خود در سه شنبه شب، درباره کمک‌های این کشور به لبنان، اعلام کرد که؛ هرگونه کمکی به لبنان چه در حال حاضر و چه در آینده تمام به انجام اصلاحات جدی و ملموس دولت این کشور وابسته است و پیش از اقدام دولت لبنان به انجام اصلاحات جدی، امکانپذیر نخواهد بود.
دولت عربستان در این بیانیه با ملت لبنان اعلام همبستگی کرده و بار دیگر تاکید کردند پیش از اصلاحات جدی، به دولت فعلی و یا آینده لبنان از سوی عربستان هیچ گونه کمکی نخواهد شد.
در ادامه این بیانیه تاکید شده است که، در حقیقت با انجام اصلاحات، این اطمینان حاصل خواهد شد که کمک‌ها به ذینفعان می‌رسد.
دولت عربستان در بیانیه خود آورده است، با این اقدام می‌توان از مکانیزم‌هایی که مفسدان را قادر می‌سازد تا سرنوشت لبنان را در دست بگیرند، جلوگیری کرد.
دیدار‌های میشل عون رئیس جمهور لبنان و نجیب میقاتی نخست وزیر مکلف طی روز‌های اخیر به‌شکل مستمر ادامه دارد و برخی منابع لبنانی نیز معتقدند که علت سنگ‌اندازی‌های ریاض در روند تشکیل کابینه لبنان به ریاست سعد حریری به اختلافات شخصی و روابط سرد شده نخست وزیر مکلف لبنان با عربستان از زمان گروگان گرفته شدن وی در ریاض در سال ۲۰۱۷ مرتبط است.
انتهای پیام/