روسیه: برپایه گامهای عملی آماده مذاکره با آمریکا هستیم
ایسنا
|
بینالملل
|
سه شنبه، 19 مرداد 1400 - 21:30
سخنگوی وزارت خارجه روسیه تاکید کرد: روسیه مذاکره با آمریکا را متوقف نکرده و براساس گامهای عملی از جانب واشنگتن روابطش را با آن میسازد.

سخنگوی وزارت خارجه روسیه تاکید کرد: روسیه مذاکره با آمریکا را متوقف نکرده و براساس گامهای عملی از جانب واشنگتن روابطش را با آن میسازد.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری تاس روسیه، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه امروز، سهشنبه اظهار کرد، کشورش مذاکره با واشنگتن را در پی تعیین فرستاده جدید در امور انرژی در وزارت خارجه آمریکا از سرخواهد گرفت.
او خاطرنشان کرد: روسیه ابقای تماسها با واشنگتن را حفظ کرد و باب مذاکره را نبست.
طبق گزارشهای خبری روز دوشنبه جو بایدن، رئیسجمهوری آمریکا آموس هاچستین را به عنوان فرستاده ویژه امور انرژی در وزارت خارجه منصوب کرد که به شدت مخالف طرح خط لوله انتقال گاز "نورد استریم 2" روسیه به آلمان و دیگر کشورهای اروپایی است.
انتهای پیام