پیشرفت ۹۰ درصدی احداث کانال سیلاببر در بالادست سد وشمگیر آققلا
مدیرعامل شرکت آب منطقهای گلستان گفت: احداث کانال سیلاب بر دیگچه در شهرستان گنبد کاووس در بالادست سد وشمگیر آق قلا، ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

مدیرعامل شرکت آب منطقهای گلستان گفت: احداث کانال سیلاب بر دیگچه در شهرستان گنبد کاووس در بالادست سد وشمگیر آق قلا، ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
به گزارش ایسنا به نقل از آب منطقهای گلستان، علی نظری اظهار کرد: حجم خاکبرداری انجام شده در این کانال تاکنون، ۵ هزار متر مکعب و حجم لجن برداری ۱۷ هزار متر مکعب است.
وی افزود: احداث این کانال با استفاده از ۲۲ دستگاه بیل مکانیکی، ۷ دستگاه بلدوزر، یک دستگاه جرثقیل و بسیاری ادوات و تجهیزات دیگر با همکاری قرارگاه خاتم الانبیا در حال انجام است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای گلستان اظهار کرد: هدف از احداث این کانال انتقال بخشی از جریان سیلاب رودخانه گرگانرود به کال شور در مواقع اضطراری است.
با توجه به اقدامات اولیه و اضطراری انجام شده، این طرح قابلیت هدایت و انحراف سیلاب نواحی شمالی استان را دارد و با بهره برداری از آن از آبگرفتگی شهرها و روستاها و خسارت در پایین دست کاسته میشود.
وجود لجن بسیار غلیظ در مسیر انتهایی اتصال به آب بندانها از مشکلات موجود در احداث این کانال است.
انتهای پیام