خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بانک‌های خصوصی آماده واگذاری اموال مازاد در بورس کالا

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | سه شنبه، 19 مرداد 1400 - 17:56
دبیر کل کانون بانک‌ها گفت: بانک‌ها تابع مقررات بانک مرکزی هستند و با واگذاری شرکت‌های مازاد خود به شیوه‌های مختلف مثل، بورس کالا مشکلی ندارند.
صاحبان،خصوصي،تمليك،اقاله،تمليكي،جمشيدي

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدرضا جمشیدی دبیر کل کانون بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی در خصوص واگذاری شرکت‌های مازاد خود اظهار کرد: برخی از بانک‌ها شعب مازاد دارند و می‌توانند آن‌ها را نیز از طریق بورس کالا به فروش برسانند.
بانک‌های خصوصی ۱۱ کارگاه تولیدی را در کل کشور تملیک کرده اند که ۴ فقره از آن‌ها در اختیار صاحبان قبلی است و در آنجا مشغول به کار هستند.
بیشتر بخوانید
جمشیدی بیان کرد: صاحبان این کارگاه‌ها با این هدف مشغول به کار هستند که بتوانند بدهی خود را به بانک‌ها بپردازند و کارگاه به ایشان اقاله شود.
پنج مورد از کارگاه‌های تولیدی تملیکی هم مربوط به کارخانجاتی است که صاحبان آن تسهیلاتی را از بانک اخذ کرده اند و در جای دیگری وجه مربوطه را هزینه کرده اند.
دبیر کل کانون بانک‌ها و مؤسسات اعتباری خصوصی در رابطه با دو واحد صنعتی دیگر نیز که به تملیک بانک‌های خصوصی کشور در آمده، گفت: یک کارخانه یخ‌سازی و یک مرغداری نیز تملیک شده است که صاحبان آن تمایلی به ادامه کار نداشتند.
این آمار به تأیید ستاد تسهیل قانون رفع موانع تولید نیز رسیده است.
او تاکید کرد: بانک‌ها چشم داشتی به افزایش قیمتی که شامل حال املاک تملیکی شده است ندارند و آماده اند تا پس از اینکه وام گیرنده‌ها بدهی خود را به بانک‌ها پرداخت کردند املاک مربوطه را به آن‌ها اقاله کنند.
انتهای پیام/