خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 13 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توقیف کامیون حامل کالای قاچاق در فارس

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 19 مرداد 1400 - 13:47
شیراز - مدیر کل تعزیرات حکومتی استان فارس از توقیف یک کامیون حامل لوازم خانگی قاچاق به ارزش ۵ میلیارد ریال در استان فارس خبر داد.
تعزيرات،محموله،كاميون،حكومتي

به گزارش خبرگزاری مهر، غلامرضا سالاری تاکید کرد: این محموله به ارزش تقریبی ۵ میلیارد ریال از شهرستان دهدشت در یک کامیون بنز بارگیری و به سمت تهران در حال حرکت بود که توسط مأموران نیروی انتظامی رستم شناسایی و توقیف شد.
وی افزود: در این خصوص راننده کامیون دستگیر و پرونده‌ای در شعبه اول اداره تعزیرات حکومتی شهرستان ممسنی تشکیل شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی فارس گفت: در تحقیقات انجام شده تخلف متهم در حمل کالای قاچاق محرز و حکم به ضبط محموله مکشوفه و جریمه نقدی متهم به میزان ۵ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال در حق دولت محکوم شد.