خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 17 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جمع‌آوری تورهای ماهیگیری غیرمجاز در سرپل‎ذهاب

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 26 فروردین 1398 - 15:04
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان سرپل‎ذهاب از ضبط بیش از 1500 متر تور ماهیگیری غیرمجاز در سد تنگ حمام خبر داد.
زيست،محيط،تورهاي،حفاظت،ماهيگيري،يگان،شهرستان،فصل

شهرام مظفری‎زاده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با بیان اینکه تورهای ماهیگیری بدون مجوز در سد تنگ حمام جمع‎آوری شده است اظهار داشت: این تورهای ماهیگیری در حین گشت ماموران یگان حفاظت محیط زیست سرپل‌ذهاب در حاشیه سد تنگ حمام روستای گلم کبود کشف شد.
رئیس اداره محیط زیست شهرستان سرپل‎ذهاب با بیان اینکه پایش مناطق تحت مدیریت شبانه روزی توسط مأموران یگان حفاظت این اداره انجام می‎شود، بیان کرد: ماموران یگان حفاظت پس از هماهنگی با دادستان سرپل‌ذهاب تورهایی که توسط صیادان غیرمجاز جای‎گذاری شده بود را جمع‎آوری به محیط زیست شهرستان منتقل کردند.
مظفری‌زاده با بیان اینکه تورهای ماهیگیری بدون مجوز عامل از بین رفتن گونه‌‏های مختلف محیط زیست است تأکید کرد: با توجه به اینکه در آستانه فصل بهار زمان زاد و ولد همه گونه‌های جانوری اعم از پرندگان، چرندگان، پستانداران و خزندگان است؛ شکار حیوانات در این فصل از سال غیرمجاز بوده و با متخلفان برخورد قانونی می‌شود.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان سرپل‎ذهاب با بیان اینکه صیادان از تورهای انتزاعی برای صید خود استفاده می‎کنند، بیان کرد: تورهای انتزاعی علاوه بر صید ماهی‎ها، لاک پشت‎ها و دیگر گونه‎های محیط زیست در آب را با خود حمل می‌کند که این کار سبب از بین رفتن گونه‎های مختلف در محیط‌ زیست می‌شود.
مظفری‌زاده با اشاره به اینکه دو گروه به صورت شبانه‎روزی از محیط زیست منطقه محافظت می‎کند، عنوان کرد: بهار فصل تخم گذاری ماهی‏‌هاست و صیادان نباید به هیچ وجه آسیبی به حیات وحش آبزیان و ماهی‏‌ها بزنند، زیرا یک ماهی در فصل بهار حدود 10هزار تخم‌ریزی می‎کند.
رئیس اداره محیط‌زیست شهرستان سرپل‎ذهاب با اشاره به اینکه سال گذشته بیش از 35000 متر تور ماهیگیری کشف و ضبط شده است، عنوان کرد: یگان حفاظت محیط زیست در صورت تخلف افراد، ضمن ضبط ادوات صید، متخلفان را به مراجع قضایی معرفی می‌کند.
انتهای پیام/ح