خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برداشتن تحریم‌ها، توان رقابت شرکت‌های دانش بنیان را افزایش می‌دهد

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 19 مرداد 1400 - 09:18
مسئول شرکت دانش بنیان تلقیح مصنوعی ملکه زنبور عسل الوند برداشته شدن تحریم‌ها را راهی برای پیشرفت شرکت‌‎های دانش بنیان برای معرفی محصولات داخلی برشمرد.
عسل،زنبور،بنيان،محصولات،دانش،شركت،توليد،تلقيح،ملكه،دستگاه

ایسنا/همدان مسئول شرکت دانش بنیان تلقیح مصنوعی ملکه زنبور عسل الوند برداشته شدن تحریم‌ها را راهی برای پیشرفت شرکت‌‎های دانش بنیان برای معرفی محصولات داخلی برشمرد.
علی عطاییان در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در صورتیکه تحریم‌ها برداشته شود، شرکت‌های دانش بنیان محصولات خود را می‌توانند به کشورهای دنیا صادر و معرفی کنند و به این ترتیب توان رقابت در بازار خارجی را به دست می‌آوریم.
وی افزود: در حال حاضر در شرایط فعلی تنها به برخی از کشورها می‌توان محصولات را صادر کرد، اما در حوزه صادرات با توجه به محدودیت‌های پستی برخی محصولات از جمله دستگاه‌های این شرکت که باید به صورت چمدانی وجود داشته باشد امکان‌پذیر نیست.
عطاییان ادامه داد: برای بهبود روند کار و حمایت از شرکت‌های دانش بنیان مجموعه گمرک و پست باید پست چمدانی را راه اندازی کنند تا بتوانیم محصولات خود را عرضه کنیم و در حوزه صادرات فعالیت‌های بهتری داشته باشیم.
مدیر عامل این شرکت با بیان اینکه در حالت کلی برخی مردم ایران به ویژه برخی شهروندان همدانی نوآور و ریسک پذیر نیستند، گفت: مردم از محصولاتی که به صورت تجربی استفاده می شود، استقبال می‌کنند و به این ترتیب به روش‌های سنتی و قدیمی ادامه می‌دهند، در حالیکه از صرفه اقتصادی این محصولات آگاهی ندارند.
وی به دستگاه تلقیح مصنوعی ملکه زنبور عسل این شرکت اشاره کرد و گفت: از طریق این دستگاه می‌توان به افزایش ۱۵۰ درصدی تولید عسل دست یافت.
عطاییان تصریح کرد: در حال حاضر تعداد زیادی کار آموز در برخی استان‌ها و برخی کشورهای همسایه داریم که امیدواریم در آینده رئیس جمهور شرایط فعالیت شرکت‌های دانش بنیان را تسهیل کند.
مدیرعامل شرکت دانش بنیان تلقیح زنبور عسل الوند با بیان اینکه این شرکت به زنبورداران کمک می‌کند، تا میزان تولید خود را بالا ببرند، خاطرنشان کرد: حتی افراد خانه دار می‌توانند در محوطه تراس منزل خود اقدام به پرورش زنبور عسل کرده و در نهایت به تولید عسل مشغول شوند.
وی در پایان گفت: یک زنبور عسل ۶ کیلومتر از کندوی خود دور می‌شود، بنابراین از طریق این دستگاه زنبورها را در کنار یکدیگر قرار می‌دهیم و به این ترتیب با بالا رفتن تعداد ملکه زنبور عسل می‌توان به میزان بیشتری از تولید عسل دست یافت.
انتهای پیام/