خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سخنگوی انصارالله یمن: ابتکار عمل ما در دست طرف عمانی است

ایسنا | بین‌الملل | دوشنبه، 18 مرداد 1400 - 22:12
رئیس هیئت مذاکره‌کننده صنعا و سخنگوی انصارالله یمن به المیادین گفت: ما با هیئت عمانی برای حل پرونده انسانی به توافق رسیدیم.
يمن،توافق،عماني،هيئت،رسيديم،سخنگوي،عبدالسلام،ابتكار

رئیس هیئت مذاکره‌کننده صنعا و سخنگوی انصارالله یمن به المیادین گفت: ما با هیئت عمانی برای حل پرونده انسانی به توافق رسیدیم.
به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه المیادین، محمد عبد السلام، سخنگوی انصارالله یمن گفت: مذاکره با سعودی‌ها طبق قواعد احترام متقابل در جریان است.
با طرف سعودی در ارتباط مستمر هستیم و این مساله تحت شرایط سیاسی و منطقه‌ای است.
عبدالسلام تصریح کرد: ما با آمریکایی‌ها درباره هیچ طرحی به توافق نرسیدیم و تنها با طرف عمانی به توافقاتی رسیدیم.
سخنگوی انصارالله یمن تاکید کرد: اگر آمریکایی‌ها در مأرب خواهان صلح هستند ابتکار عمل ما مطرح است.
نگرانی آمریکا در قبال نبرد مأرب دال بر اهمیت آن است.
عبدالسلام تصریح کرد: آمریکایی‌ها تا زمانی که جنگ بین یمنی‌ها باشد خواهان ادامه جنگ هستند.
عربستان و واشنگتن تحریک‌کنندگان در مأرب بدون اهمیت دادن به بخش انسانی هستند.
او خاطرنشان کرد: تمایل کشورهای ائتلاف دشمن را برای صلح شاهد نیستیم و ابتکار عمل ما همچنان در دست طرف عمانی است.
طرح ما در انتظار موافقت طرف مقابل است.
این طرح شامل توافق بر سر آزادی همه اسیران در مأرب و پرداخت غرامت به متضرران است.
ما بر سر اداره مأرب توسط مردمش بدون در حاشیه گذاشتن هیچ طرفی توافق کردیم.
رئیس هیئت مذاکره‌کننده یمن گفت: ما همچنین به راه حلی درباره صیانت از لوله‌های کشتی صافر رسیدیم.
او در ادامه عنوان کرد: حضور ما در مراسم انتصاب رئیس‌جمهوری ایران به عنوان نمایندگانی از جمهوری یمن بود.
انتهای پیام