خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پخش «ماه در می‌زند» در ایام محرم از شبکه دو

مهر | فرهنگی و هنری، دین و اندیشه | دوشنبه، 18 مرداد 1400 - 15:41
برنامه تلویزیونی «ماه در می‌زند» به کارگردانی، طراحی و سوژه‌پردازی مریم نوابی‌نژاد و تهیه‌کنندگی سیدجواد محسنی در ایام محرم و صفر روی آنتن شبکه دو می‌رود.
قصه،قسمت،ماه،برنامه،سيما

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مشاور رسانه‌ای برنامه، «ماه در می‌زند» با ساختاری جدید و مستندگونه به روایت داستان‌هایی از زندگی مردم می‌پردازد که هرکدام از جنبه‌ای به قصه‌های عاشورا و آیین‌های محرم ارتباط دارند.
این برنامه کاری از گروه اجتماعی شبکه دو سیما است که در یک استودیوی بلک باکس جلوی دوربین می‌رود.
«ماه در می‌زند» در ۶۰ قسمت و بدون مجری تولید می‌شود و در هر قسمت یک قصه توسط یک راوی اصلی و چند نفر از اعضای خانواده و یا دوستانش که نقش مکملی در آن قصه دارند، یا چند فرد که قصه‌هایی پیرامون یک موضوع مشترک دارند، روی پرده ذهن مخاطب به تصویر کشیده می‌شود.
در بخش دیگری از این برنامه مسعود فروتن داستان‌هایی از نویسندگان ایرانی با زمینه عاشورایی می‌خواند که بی‌ارتباط با قصه اصلی هر قسمت نیست.
«ماه در می‌زند» از سه‌شنبه نوزدهم مردادماه، هر شب حوالی ساعت ۱۹:۳۰ روی آنتن شبکه دو سیما می‌رود.