ایجاد و تثبیت ۴۰۰۰ فرصت شغلی از پارسال تاکنون
مدیر صندوق کارآفرینی امید استان یزد از ایجاد و تثبیت قریب به ۴۰۰۰ فرصت شغلی با تامین ۱۴۰۰ میلیارد ریال طی سال گذشته و امسال خبر داد.

ایسنا/یزد مدیر صندوق کارآفرینی امید استان یزد از ایجاد و تثبیت قریب به ۴۰۰۰ فرصت شغلی با تامین ۱۴۰۰ میلیارد ریال طی سال گذشته و امسال خبر داد.
«عبدالصمد شهبازی» امروز دوشبه هیجدهم مرداد ۱۴۰۰ در نشست با اهالی رسانه، ضمن تبریک روز خبرنگار اظهار کرد: خبرنگاران زبان گویا، چشم بنیا و گوش شنوای آحاد جامعه هستند و مردم و مسئولان همه مدیون تلاشها و زحمات در راستای هموار شدن میسر پیشرفت جامعه هستند و لذا امیدواریم در راستای هم افزایی بیشتر و کمک به مردم و مسئولان، روز به روز موفق تر باشند.
وی در ادامه با اشاره به فضای کسب و کار عالی و مطلوب استان یزد، تصریح کرد: این شرایط با توجه به بستر اکولوژیکی خوبی که وجود دارد، می تواند در راستای ایجاد اشغال پایدار و توسعه محصول براساس مزیتهای رقابتی و منطقه ای با تامین و حمایت مالی موثر واقع شود.
شهبازی، نرخ مشارکت اقتصادی بالا در استان یزد را نیز نشان از امید خوب جوانان و آحاد جامعه نسبت اشتغال و ورود به بازار دانست و افزود: یزد همچنین مقصد برتر گردشگری تاریخی، مرکز اصلی معدن فراوری، مرکز اصلی صنعت و کشاورزی پیشرفته، مرکز اصلی فناوری و دانش بنیان و تربیت نخبگان و نیز کانون برتر انرژی خورشیدی و حتی مرکز اصلی تولید و صادرات کالاهای فرهنگی و هویتی است، لذا صندوق کارآفرینی امید می تواند تامین کننده مالی این بخشها در راستای توسعه محصول و ایجاد اشتغال مولد باشد.
به گفتهی این مسئول، صندوق کارآفرینی استان یزد در سال ۹۹ و سالجاری ۱۴۰۰ میلیارد ریال تامین مالی و قریب ۴۰۰۰ فرصت شغلی را ایجاد و تثبیت کرده است.
وی همچنین از تامین مالی ۶۰۰ میلیارد ریالی این صندوق از محل صندوق توسعه ملی در راستای سیاست ابلاغی مقام معظم رهبری مبنی بر توانمندسازی روستاها و مهاجرت معکوس خبر داد و گفت: در همین رابطه ۵۵۲ مورد تسهیلات پرداخته شده که منجر به ایجاد و تثبیت حدود ۶۳۰ فرصت شغلی در روستاها و مناطق محروم استان شده است.
وی یادآور شد: تنها در سال جاری تاکنون تعداد ۹۰۰ پرونده تشکیل و ۴۳۰ میلیارد ریال در حوزه ایجاد اشتغال و کارآفرینی پرداخت شده است.
شهبازی با اشاره به تامین مالی طرحهای استراتژیک صندوق در ۱۳ روستای استان مانند طرحهای هر روستا یک محصول و روستای بدون بیکار، بیان کرد: این صندوق بر اساس سند آمایش استان و مزیتهای منطقه و نیز سند بالادستی برنامه ششم توسعه، اولویت برنامه و تسهیلات خود را براساس توانمندسازی اقشار کم توان بویژه در روستاهای محروم منظور کرده است.
وی ادامه داد: همچنین این صندوق به مناطق کم برخوردار و حاشیه نشین شهر یزد نیز توجه داشته و در نظر دارد با ایجاد صندوقهای خرد شهری در این مناطق، به توسعه اشتغال و کار آفرینی در این مناطق کمک کند.
شهبازی در بخش دیگری از سخنانش اعلام کرد: خوشخبتانه به دنبال انعقاد تفاهم نامه صندوق کارآفرینی با بنیاد برکت، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزارت ورزش و جوانان و همچنین معاونت روستایی ریاست جمهوری، این صندوق در استان یزد همکاری های خوبی با ارگانها و بخشهای خصوصی استان در راستای توسعه و تثبیت مشاغل، گامهای مثبتی را بردارد.
انتهای پیام