خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مرگ ۱۸ بیمار مبتلا به کرونا در البرز طی ۲۴ ساعت اخیر

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 18 مرداد 1400 - 10:53
رئیس ‌دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته ۱۸ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست داده‌اند و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به  ۴۸۹۹ نفر رسیده است.
نفر،جان،استان،كرونا

ایسنا/البرز رئیس ‌دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته ۱۸ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست داده‌اند و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به ۴۸۹۹ نفر رسیده است.
محمد فتحی در خصوص آخرین وضعیت کرونا در البرز، گفت: از دیروز تا ۱۸ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹۴ بیمار با علائم کووید ۱۹ در مراکز درمانی استان بستری شده‌اند.
به گزارش ایسنا، وی افزود: مجموع کل موارد بستری شامل قطعی، محتمل و مشکوک از ابتدای شیوع کرونا تا امروز در استان البرز ۵۶ هزار و ۲۳۹ نفر است.
فتحی با بیان اینکه در حال حاضر تعداد ۱۲۹۵ نفر شامل موارد قطعی، محتمل و مشکوک در مراکز درمانی بستری هستند افزود: از این تعداد، ابتلای ۶۱۲ نفر به بیماری کووید ۱۹، تا این تاریخ قطعی شده است.
وی افزود: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته ۱۸ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست داده‌اند و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به ۴۸۹۹ نفر رسیده است.
فتحی در پایان تصریح کرد: خوشبختانه از ابتدای شیوع کرونا تا کنون ۵۰ هزار ۳۱ نفر از مراکزدرمانی ترخیص شده‌اند.
انتهای پیام