خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۳۰۰ پرونده تخلف در عرضه کالا و خدمات اصناف استان بوشهر تشکیل شد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 18 مرداد 1400 - 08:47
بوشهر- معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کننده صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر گفت: طی چهار ماه نخست سال، هزار و ۳۰۰ پرونده تخلف در عرضه کالا و خدمات اصناف استان بوشهر تشکیل شده است.
بازرسي،استان،بوشهر،ارزش،خبر

به گزارش خبرنگار مهر، رضا جمالی صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: طی چهار ماهه نخست سال جاری ۲۸ هزار فقره بازرسی از نحوه عرضه کالا و خدمات اصناف استان بوشهر انجام شده است.
وی از تشکیل هزار و ۳۳۱ پرونده تخلف به ارزش ۱۲۲ میلیارد ریال در این زمینه خبر داد و اضافه کرد: میزان بازرسی‌ها نسبت به سال قبل ۹ درصد افزایش یافته است.
معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کننده سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر از انجام ۹۶۰ مورد گشت مشترک بازرسی با حضور دستگاه‌های اجرایی مرتبط خبر داد.
وی بیان کرد: در این گشت‌های مشترک بازرسی که طی چهار ماه نخست سال جاری انجام گرفته، ۷۴۵ فقره پرونده تخلف به ارزش ۱۰ میلیارد ۵۸ میلیون ریال تشکیل شده است.
جمالی از انجام سه هزار و ۶۷۰ مورد بازرسی در رابطه با مقابله با پدیده قاچاق در سطح عرضه خبر داد و افزود: در این راستا ۵۷ مورد کشف کالای قاچاق به ارزش ۴۹۷ میلیون ریال صورتجلسه شده است.
معاون نظارت بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کننده سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر افزود: این پرونده‌ها به منظور رسیدگی به اداره کل تعزیرات حکومتی استان ارسال شده است.