درگیری مدافع استقلال با فولادیها/حضور فروزان برای ضربات پنالتی +عکس
جایگاه خبرنگاران در محل میزبانی از فینال جام حذفی در اختیار تعدادی از تماشاگران قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، دیدار دو تیم استقلال و فولاد در وقتهای اضافه با نتیجه بدون گل در جریان است.
*در نیمه دوم، محمد دانشگر مدافع استقلال که از این بازی محروم است، روی سکوهای ورزشگاه نقش جهان با اعضای تیم فولاد درگیری لفظی پیدا کرد که این ماجرا با دخالت ماموران انتظامی ختم به خیر شد.
*جایگاه خبرنگاران در اختیار تعدادی هوادار قرار گرفته است و با توجه به اینکه ورود تماشاگران به ورزشگاهها ممنوع است و حتی خبرنگاران نیز با اعمال محدودیت برای پوشش بازی در ورزشگاه حضور یافتند، این اتفاق قابل تامل است.
*محسن فروزان در دقایق پایانی وقت های اضافه دوم برای ضربات پنالتی وارد زمین شد و جای احسان مرادیان را درون دروازه فولاد گرفت.
احسان مرادیان در حالیکه استقلال صاحب توپ بود، خودش را به زمین انداخت تافرصت تعویض و ورود فروزان به وجود بیاید.
*امید نورافکن بازیکن فعلی تیم سپاهان و اسبق استقلال برای تماشای این بازی در ورزشگاه حاضر است.
*هنگامی که داور به سود استقلال در وقت های اضافی اعلام خطا کرد، جواد نکونام ماسک خود را بر زمین کوبید.
انتهای پیام/