خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 18 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعتراضات در میانمار دوباره شعله‌ور شد

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 17 مرداد 1400 - 14:30
معترضان به کودتای میانمار در سالگرد سرکوب اعتراضات 1988 در نقاط مختلف این کشور دست به تظاهرات زدند.
ميانمار،ارتش،دولت،نماينده،آنگ،معترضان،كودتاي،مخالفان

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، در سالگرد سرکوب شورش 1988 توسط ارتش سابق میانمار، امروز اعتراضاتی در این کشور علیه کودتای ارتش صورت گرفت.
طبق فراخوان معترضان دستکم 6 تظاهرات مستقل در نقاط مختلف میانمار صورت گرفت که در آن معترضان نسبت به سرنگونی دولت آنگ سان سوچی توسط ارتش انتقاد کرده و خواهان بازگشت دولت قبلی به قدرت شدند.
سخنگوی ارتش میانمار حاضر به اظهار نظر و واکنش به اعتراضات امروز نشده است.
مین آنگ هلیانگ، فرمانده ارتش میانمار در سخنرانی خود وعده برگزاری انتخابات تا 2023 را داده و گفت که دولت او آماده همکاری با یک نماینده منطقه‌ای در میانمار است.
اعضای یک دولت سایه در میانمار که توسط مخالفان کودتای این کشور تشکیل شده هفته گذشته به انتقاد از حاکم نظامی میانمار پرداختند که نقش نخست وزیر در دولت موقت را برعهده گرفته است.
به اعتقاد مخالفان این اقدام فرمانده ارتش میانمار با هدف کسب مشروعیت انجام شده است.
از سوی دیگر اقدامات برای تعیین یک نماینده ویژه از سوی آ.سه.آن در آوریل آغاز شد وقتی که رهبران این مجمع یک طرح پنج بندی را برای پایان دادن به ناآرامی‌ها در میانمار ارائه کردند.
آمریکا و سازمان ملل در روزهای اخیر آ.سه.آن را ملزم کردند تا یک نماینده ویژه برای امور میانمار انتخاب کند.
انتهای پیام/